La La La of the day

HELLO SWEET SUNDAY

Jeg er fortsatt på Malaysia tid og våkner grytidlig om dagen, noe som er veldig koselig! Mens det fortsatt er mørkt ute tenner jeg levende lys, setter på denne sangen her og starter dagen med sommerfugler i magen mens jeg drømmer meg bort til varmen og de fine strendene jeg nettopp forlot. Lyst til å fylle søndagen med mer musikk som dette? Sjekk ut playlisten Chill Out Music på Spootify og nyt dagen!

eng-div-21

I’m still on Malaysia time and wake up at the crack of day, which is actually very cozy ! While it’s still dark outside I light candles inside while I put on this song. I’m starting the day with butterflies in my stomach while I dream about the rainforest and all the beautiful beaches I just left . Do you want to fill your Sunday with more music like this? Check out the play list Chill Out Music on Spootify and enjoy the rest of your day!