Layers always works out

Processed with VSCOcam with a5 preset

MY SWEATER IS A TWO IN ONE KIND OF DEAL

Ny favoritt i skapet! Denne fluffy beige deilige saken her er helt genial, det ser kanskje ut som om jeg har stylet den med en stor oversized skjorte, men jeg har kun på meg ett plagg! Lag på lag er skikkelig fint, men jeg får noen ganger litt hetta av og ha på så mange plagg over hverandre. Denne genseren her kommer med en ferdig skjortekant sydd inn i kanten på genseren. l.o.v.e.

eng-div-2

I got a new favorite in my  closet! This fluffy beige delicious sweater is absolutely brilliant, it might look as if I’ve styled it with a big oversized shirt but that’s not the case. It’s a two in one kind of deal where the shirt is attached to the sweater! Genius no?

Processed with VSCOcam with a5 preset
Jeg fant den på H&M i går og jeg vet at den finnes i sort også, men den har jeg ikke funnet i butikk enda.
eng-div-3
I found it yesterday at H&M. I know that it comes in black as well, but i haven’t seen it in the stores just yet.
Processed with VSCOcam with a5 preset
Og aprops H&M. Spørs om jeg ikke må stikke innom pre-shopping på Balmain kolleksjonen i dag, om ikke annet enn for å se på kaoset! Er jeg heldig så finner jeg kanskje noe fint og? Kjenner jeg sikler litt på t-skjorten jeg. Den hvite med logo. Har dere noe på ønskelisten?
eng-div-3
And while we’re talking about H&M. I think I have to pop by the pre sale for the Balmain collection today. I don’t know if I’m gonna buy something but it’s always fun to watch the chaos!
Processed with VSCOcam with a5 preset