My own personal spa

02-annonse
bad2

THIS IS OUR BATHROOM

Etter at leiligheten vår var på trykk i Maison for en stund tilbake har jeg fått mange forspørsler fra dere om badet vårt, så da tenkte jeg det var på tide med ett eget innlegg. Da vi flyttet inn i leiligheten så var ikke badet stygt, men det var veldig mørkt og hadde ikke alle de løsningen vi ønsket oss på et bad. Blant annet manglet det lys! Vi ønsket oss ett lyst bad med store deilige fliser, så vi bestemte oss for å rive det gamle ned til bunnen, og bygge vårt eget drømmebad fra skrætsj. Vi trengte selvfølgelig hjelp og tok kontakt med venner som driver firmaet Badia til å hjelpe oss. De kom på befaring og hjalp oss med gode løsninger og ikke minst gode råd. Vi fikk tegnet opp forslag på hvordan det nye badet kunne se ut med praktiske 3D tegninger, noe jeg syntes var veldig hjelpsomt da jeg ofte synes det er vanskelig å se for meg hvordan ting blir. Etter å ha tittet på forskjellige skisser endte vi opp med dette lyse, deilige hjemme-spaet, som vi er blitt så glade i (og det ble kliss likt som på 3D skissene!!)
Processed with VSCOcam with q4 preset
Valget vårt falt på store fliser i hvit/grå betong ( Betontech White ) på både på vegger og tak. Den gamle vasken ble byttet ut med en stor dobbelvask som jeg elsker. Badia og Luxzer spesiallagde denne i corian til oss. Jeg liker at den er så clean i uttrykket og at den ikke har tradisjonelt sluk, men kun en lekker tynn slisse som vannet renner ned i.
Processed with VSCOcam with q4 preset
Speilet over vasken er dype skap som er bygd inn i veggen. Badia la også inn integrert lys i speilet slik at man kan stelle seg skikkelig i god belysning. Lyset kan man dempe de gangene man vil slappe av i badekaret i ro og fred.
Processed with VSCOcam with q4 preset
Jeg elsker å bade så badekar var ett must for meg! Jeg kan ikke tenke meg noe mer avslappende enn å synke ned i et boblebad etter en lang dag. Litt levende lys og jeg er i heaven! Vi valgte et badekar fra Duravit+Philippe Starck som passet perfekt inn.
Processed with VSCOcam with q4 preset
Og komfort er viktig i et badekar! Karet har en deilig nakkestøtte som er super chill (Zzzzzzzzzzz…)
bad2
Ser du den lysende ringen, det er dusjen vår! Og spør du meg er den kanskje en av de kuleste dusjene som finnes. Faktisk så kul at den fortjener ett eget innlegg senere. Den er støpt i corian og vannet kommer ut fra taket! Den lysende ringen kan via en fjernkontroll endre lyset i alle regnbuens farger, noe som er veldig kult, og veldig deilig når man ligger og dupper i badekaret.
Markedsinfo: Vi har ikke fått betalt for å skrive dette innlegget, vi har heller ikke fått badet gratis. Vi fikk en liten rabatt på diverse materialer og på deler av jobben, og velger derfor å merke innlegget som annonse.
Nedenfor kan du se Før og Etter – var som sagt ikke ille før, men ble superdeilig etter 🙂
before-after