All green everything

Processed with VSCOcam with e6 preset

BEAUTIFUL GREEN EUCALYPTUS BRANCHES IN MY HOME

De fleste bruke disse nydelige eukalyptus grenene som «fyllmasse» i pene buketter. Jeg liker å la de spille hovedrollen og har de ofte rundt om i vaser slik som dette. De er billige, de står i en evighet også er de veldig fine!

eng-div-2

Most people use these gorgeous eucalyptus branches as «filler» in pretty bouquets. I like to let them have the starring role and I often have them around my house in little vases like this. They are cheap, they last like forever and they are very nice!

Processed with VSCOcam with e6 preset
Jeg elsker å lage små personlige stilleben i leiligheten som jeg bytter ut i ny og ne. Ekstra fint synes jeg det er å lage hygge på det store spisebordet. Og bøker funker perfekt som underlag og for å bygge litt opp i høyden så ikke alt står på samme nivå. Akkurat nå ser det slik ut hjemme hos meg.
eng-div-3
I love making small personal areas in my apartment that I replace every now and then. Right now it looks like this on my dining table and I kind of love it!
Processed with VSCOcam with e6 preset