One Shoe Two Styles

02-annonse
Processed with VSCOcam with c9 preset

MY SNOWBOOT IS A TWO IN ONE KINDA DEAL

Jeg elsker min «Snow Boot» fra min nyeste Bianco by Camilla Pihl kolleksjon! Jeg tror kanskje jeg har glemt å fortelle det, men den kommer med 2 forskjellige lisser når man kjøper de. Da jeg designet de klarte jeg rett og slett ikke å bestemme meg for om jeg likte de helt sorte eller de sorte og hvite lissene best så da endte jeg opp med begge to! Og det er jeg så glad for! Jeg føler man får 2 sko for prisen av 1!

eng-div-2

I love my «Snow Boot» from my latest Bianco by Camilla Pihl collection! I think I might have forgotten to tell you that it comes with 2 different laces when you buy them. I simply could not decide if I liked the solid black or black and white laces best in the design process so I ended up with both of them and I’m so happy about it! You sort og get 2 shoes for the price of 1!

Processed with VSCOcam with c9 preset
Skoene får helt forskjellige uttrykk med de ulike lissene. Jeg tenker de sorte er fine når man vil kjøre på med en clean stil, mens de sorte og hvite gir ett litt røffere uttrykk. Jeg følte at kolleksjonen min trengte en skikkelig vintersko. En sko som tåler kulde, snø og glatte veier. Jeg har alltid vært svak for tradisjonelle fjellsko, men synes de blir litt vel trauste i bybildet. Jeg lot meg inspirere og bestemte meg for å «jåle» opp ett par. Resultatet ble dette og jeg er så fornøyd med de!!
eng-div-3
The boot gets a completely different vibe with the different laces. I think the black is perfect when you want a clean/sleek look, while the black and white give them a little edge. I felt that my collection needed a proper winter shoe. A shoe that can withstand the cold, snow and slippery roads. I’ve always fancied the traditional hiking boots, but they’re not cool enough to wear in the city. I was inspired and decided to «pimp» up one pair. The Snowboot is the result I am so pleased with it !!
Processed with VSCOcam with c9 preset