BIANCO by CAMILLA PIHL

02-annonse-padding3

BIANCO by CAMILLA PIHL IN STORES TODAY!

Endelig er det 10 September og alle Bianco butikker i Norge, Sverige, Danmark, Island og Tyskland er fylt opp med Bianco by Camilla PIHL AW 2015! Du finner de også online på Bianco sine nettsider! Jeg har gledet meg så til denne dagen og våknet opp med ett stort smil og sommerfugler i magen.  Jeg krysser fingrene for at du vil elske skoene like mye som det jeg gjør! <3
eng-div-2
Today is the BIG Day! Finally September 10th is here and I’m launching my new Bianco by Camilla PIHL AW 2015 collection in Biancos stores in  Norway, Sweden, Denmark, Iceland and Germany! You can also get the the shoes online. I’ve  been waiting for this day for so long and woke up with a big smile and butterflies in my stomach today. I hope you will love the shoes as much as i do! <3
IMG_1778
Jeg drar fra og med i dag ut på en «Bianco by Camilla Pihl Tour.»  Jeg har tatt med meg min nye neglelakk kolleksjon fra Essie og flinke manikyrister som vil fikse neglene dine og håper at akkurat DU vil komme og feire sammen med meg!
I dag finner dere meg med et stort smil om munnen hos Bianco på Oslo City fra klokken 16.00-18.00. Hele turnèplakaten finner du her.
eng-div-3
I’m going on a «Bianco by Camilla Pihl Tour.» And I hope that just YOU will come and celebrate with me! Today you will find me with a big smile at Bianco Oslo City from 16.00-18.00!