This is an old friend of mine

Processed with VSCOcam with a8 preset

SAY HI TO AN OLD FRIEND OF MINE

Sol, sommer og strandliv går hånd i hånd med en fin stråveske. Hver eneste sommer før ferien går jeg ned i kjelleren og henter opp denne yndlingen.  Den har vært med meg på mye hygge og det skal den få lov til i år også.

Processed with VSCOcam with a8 preset
Jeg har hatt den så lenge at jeg ikke lenger husker hvor jeg kjøpte den, men mener kanskje at det var hos L’occitane. Det har ihvertfall noen lignende som dette med skinnhåndtak som er veldig fine. Min er fast følge på stranden, men jeg tar den like gjerne med meg ut når jeg skal handle grønnsaker.
Processed with VSCOcam with a8 preset
Jeg skulle egentlig pynte vesken med friske blomster, men synes de gamle var så fine så de forjente å blir foreviget en siste gang før de blir byttet ut med noen nytt.