I LOVE a good face mist

Processed with VSCOcam with a7 preset

HERE ARE MY TOP 3 FAVOURITES

Jeg er fullstendig avhengig av en god ansiktspray og jeg har alltid en i vesken hvor enn jeg går. De er redningen på lange flyturer og mange timer forann pc-skjermen og generelt som en liten «pick me up» i løpet av dagen. Jeg har prøvd mange forskjellige. Her er mine Topp 3 beste.
Jeg har skrevet om sprayen fra Caudalie flere ganger tidligere, men den er så bra at den må nevnes igjen. Jeg kjøper alltid med meg en haug av disse når jeg er ute og reiser da jeg kjenner jeg får en liten smule panikk dersom jeg skulle gå tom. Den luker fantastisk og har en lett iseende effekt på huden som er helt himmelsk!

Processed with VSCOcam with a7 preset
Denne lille saken her hadde jeg ikke høye forhåpninger til da den ble med i handelkurven på Sephora, men den levere skikkelig. Så i tillegg til å fukte huden får den meg også til å smile som en ekstra liten bonus. Ekte (funksjonell) cutness overload!
Processed with VSCOcam with a7 preset
Ormus Mist fra Isun er en ny favoritt som føyk rett opp på topplisten min. Isun er så rent at du kan spise produktene ( hvis du skulle føle for det) og innholder ingen kjemiske, kunstige eller syntetiske konserveringsmidler. Noen vil kanskje synes at denne har en litt sterk duft, men jeg elsker den og sprayer meg med den flere ganger om dagen. Hele merket har en veldig fin og hollistisk tankegang og for meg er ting som dette en stor bonus: – A small crystals from an ancient deposit are placed in each bottle to enhance and hold the life-force energy of the water. L.O.V.E.