3 ting jeg liker akkurat nå

Processed with VSCOcam with a5 preset

SMOOTH R’NB, RELAXING YOGA AND GRATITUDE

Jeg har 3 ting jeg elsker på telefonen min akkurat nå. Alle 3 gir meg glede, ettertanke og ro i hverdagen.

Nummer 1. Jeg elsker playlisten «Laid Back Beats» på Spootify. Jeg har hørt på den non stop i over en uke og blir rett og slett ikke lei. Har alltid vært svak for litt smooth r’nb og hip hop og denne playlisten gjør meg rett og slett glad!

Nummer 2: App’en Yoga Studio er helt rå!  Fantastisk selv for deg som er uerfaren da de viser videoer av hver eneste øvelse og har lagt opp treningen ut i fra hvor mye erfaring du har. Jeg elsker programmene som heter «Beginner Relaxation» og kjører gjennom de hver eneste kveld før jeg legger meg. Stemmen som forklarer deg hva du skal gjøre er i tillegg så beroligende at skuldrene automatisk senkes.

Nummer 3. Det finnes en veldig søt app som heter «Gratitude» som jeg er veldig glad i. Den funker litt som en dagbok hvor man hver kveld skriver ned ting som har skjedd i løpet av dagen som man er takknemlig for. En fin måte og avslutte dagen på og jeg lover deg du får et smil om munnen før du går og legger deg for kvelden.

Processed with VSCOcam with a5 preset