It's all about that glow

2015-06-17 19.47.27

HERE’S MY SECRET TIPS

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg bruker på huden for å oppnå en fin glød. ( Det er veldig hyggelig at dere synes det!)  Jeg har delt noen favoritter og tips med dere tidligere, men jeg gjør det gjerne igjen! Mitt største triks er å bruke en highlighter. Min favoritt er denne:
2015-06-17 19.57.58
Highlighter fra RMS Beauty er helt magisk. Den smelter inn i huden og gir en fin naturlig glød. Den kommer i flere varianter og farger. Min favoritt heter Living Luminizer og denne lille krukken har du i ett par år før den går tom. Den er drøy i bruk!
2015-06-17 19.46.50
Jeg bruker highlighter rett under brynene, på kinnbena og ett lite triks er å legge litt over overleppen, rett over den lille buen. Det skaper en illusjon av fyldigere lepper og ser rett og slett veldig fresht ut.
2015-06-17 19.59.30
Dette er en ny sommerfavoritt fra Giorgio Armani. Lov meg å passe på huden din sommer og bruk solkrem så kan du heller jukse med ett par dråper av denne i foundation din for litt ekstra farge. Det kommer du til å være så takknemlig for når du blir eldre. Denne lille flasken har ørlite skimmer i seg og gir huden ett fuktig og glødende resultat.
068-1
En god rouge kommer du også langt med. Jeg har to favoritter som gir fin glød. Den ene er Body Shop i fargen warm glow. En annen favoritt er denne:
2015-06-17 19.58.26
Urban Decay Naken Flushed Streak. Her kan du blande alle fargene sammen, eller bruke den mørek til å markere kinnbena, den «røde» for litt farge i kinnet også legger du highlighteren over det hele.