The best bread ever

2015-05-10 22.53.45

HOMEMADE IS ALWAYS BETTER

Jeg lovte dere oppskriften på det fantastiske brødet jeg slengte sammen her om dagen. Og ja, slenge sammen er det riktige ordet. Dette brødet trenger ingen elting eller heving da det er fritt for både mel og gjær. Det smaker himmelsk er saftig og proppfullt av god næring.

Du trenger:
4 egg
500 g nøtter og frø
1/2 dl olivenolje
En klype salt.

Putt alle ingrediensene i en bolle og rør det sammen. Blandingen helles over i en brødform og stekes i ca  50 minutter på 160 grader.

2015-05-10 22.57.12

Når jeg skriver 500 g nøtter og frø kan du ta det du har liggende. Jeg endte opp med en blanding av linfrø, solsikkerkjerner, hasselnøtter, chiafrø, gresskarkjerner og mandler. Så utrolig godt og så utrolig enklet. Denne oppskriften slenger du sammen på 2 minutter. Lykke til!

2015-05-10 22.55.45