Making it even greener

2015-04-23 14.16.20

THE WAY I LIKE TO USE MY MATCHA TEA

Jeg fikk smaken på Matcha te første gang da jeg var i Tokyo.Matcha er grønn te malt til et fint grønt pulver og er den teen som er mest rik på antioksidanter,cathiner og klorofyll  Faktisk så har den høyere nivåer av antioksidanter enn blåbær og spinat. I motsetning til vanlig grønn te, skal den ikke trekke i vann, men røres ut med en spesiell visp. Det kjenner jeg er et rituale jeg ikke helt har tålmodighet til i hverdagen så jeg bruker den på en litt annen måte. Etter å ha lest om det i flere oppskrifter blander jeg litt av det grønne pulveret i mine grønne juicer og smoothier for å gjøre det grønne enda grønnere. Mulig jeg har vent meg til smaken, men jeg synes faktisk det er godt selv om jeg skjønner at det kanskje er en liten tilvenningssak.

2015-04-23 13.52.41

Min favorittjuice om dagen er denne. Jeg juicer en pose spinat, grønne epler, litt ananas, agurker, sitron og litt stangselleri. Alt er på slump og litt avhengig av hva jeg har liggende i kjøleskapet også blander jeg litt Matcha i hele blandingen. Da snakker vi vitamin bombe!