Need some peace of mind?

2015-04-14 17.33.27

 HAVE A PEACE OF MIND AND ENJOY IT ON YOUR PHONE

Jeg vet jeg ikke er den eneste som har alt for mye å tenke på i løpet av en dag og nesten alle jeg møter snakker om hvor stresset de er. Hos meg setter stress seg som en vond klump i brystet og over tid har jeg blitt bevisst på den følelsen så når jeg kjenner den komme tar jeg grep med en gang. Stress fører ikke med seg noe godt. Man jobber dårligere, blir dårlig humør og alt føles mye vanskeligere enn det det egentlig er. Ironisk nok har jeg funnet løsningen på telefonen min. Jeg har ett par favoritt app’er som hjelper meg stort i en travel hverdag som jeg tenkte å dele med dere.

2015-04-14 17.33.07

HEADSPACE er den første, det er en perfekt meditasjons app som guider deg fra helt nybegynner og videre oppover til du blir mer erfaren. Det hele tar deg 10 minutter. Den første oppgaven er å gjøre dette 10 dager på rad. Hele app’en er fin med søte kule animasjoner. Når du blir litt mer viderkommen kommer det fine meldinger og mailer i løpet av dagen som spør deg hvordan du har det i dag. De 10 minuttene med guidet meditasjon gjør meg mye roligere og gir meg fokus til å gjøre en ting om gangen istedenfor å hoppe fra en halvferdig ting til en annen.

En annen favoritt er ANDREW JOHNSON. Han har jeg tipset om tidigere og om du søker på navnet hans i app store dukker det opp mange forskjelige programmer. Jeg elsker de alle og hører på han i sengen hver eneste kveld før jeg legger meg for å sove. App’enen hans er min magiske medisin og kanskje en av mine absolutte favoritter.

Håper dette kan inspirere og hjelpe flere enn meg. Noen dager blir bare kaos uansett, men sånn er livet. Namaste. ♥