I'm so glad we did this

 Skrevet i samarbeid med/ annonse Paalerud & Kahlbom
2015-03-15 17.20.38

 I LOVE THE FLOORS IN OUR HOME

Da vi kjøpte leiligheten vi bor i nå var ikke gulvene særlig fine. Det var typisk brunlakkert parkett som hadde gulnet over tid og vi tenkte lenge at vi kanskje måtte legge helt nytt gulv. Heldigvis ble vi tipset om et firma som kunne forvandle den parketten vi hadde. Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle rom, for deretter å gå over med hvit innfarvingsolje og matt lakk . Eller vi og vi.. Vi fikk hjelp av Paalerud & Kahlbom og vi er så fornøyde! Ikke bare gjorde de jobben i en fei, de er også nøye og ikke minst ryddige. Jeg fryktet mye støv etter en slik prosess, men det var det overraskende lite av. Gulvene ble rålekre synes vi.
Paalerud & Kahlbom har gitt oss en liten rabatt, men vi har betalt dem for jobben. Vi merker uansett innlegget, selv om de ikke har betalt noe for det! Vi synes rett og slett de fortjente skryt. Anbefales!

2015-03-15 17.19.23

Vi hadde også en stor og fin trebenk på kjøkkenet som var like gul i treverket som det gulvene var så vi fikk de til å slipe ned denne også. Det ble så fint! Vi som trodde vi måtte bytte ut hele benken! Nå er den rett og slett mye finere enn det vi hadde klart å finne helt nytt!

2015-03-15 17.20.02

Det er helt utrolig hvor mye gulv og treverk har å si for en leilighet! Hele vårt hjem har rett og slett fått seg en real ansiktsløftning og den fremstår mye lysere og større enn det den gjorde før vi slipte ned. Før og etter bildene sier alt om hvor stor forvandlingen ble. Dette har mye å si for helheten i vår nye loftsleilighet.

etter

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

2015-03-15 17.21.17