Thanks For the Good help

I samarbeid med Flyttefoten
039

My life is in boxes and for that I’m thankful

Sånn som dette (ganger 100) ser det ut hjemme hos oss om dagen så helgen skal brukes til å komme på plass ! Heldigvis er alt pakket ryddig og oversiktelig ned så det skal ikke ta all verdens tid. Jeg har fått hjelp av flyttebyrået Flyttefoten som jeg har brukt ved flere anledninger tidligere. Skal du flytte og trenger hjelp så anbefaler jeg de på det varmeste. Dette er proffe og vennlige gutter som gjør en fantastisk jobb og som gjør det å flytte så mye enklere!

023

Vi flyttet i begynnelsen av julen i en veldig hektisk periode og jeg vet ikke hvordan vi skulle klart det uten hjelp fra disse gutta. Alt vi trengte å gjøre var å gi fra oss nøkklen til en fult møblert leilighet så pakket de den ned og flyttet rubbel og bit over i ny. Vi pakket ikke ned en eneste eske! På slutten av dagen låste vi oss inn i ny leilighet hvor alt stod sortert riktig til de rommene de tilhørte.  De tar også med seg møbler du ikke trenger lenger og fjerner søppel som det gjerne blir en del av og bistår også med vasking av leilighet. Rett og slett helt fantastisk!