Say HI to my bikerboot

Skrevet i samarbeid med Bianco by Camilla Pihl

Say Hi to The Low Rider

Jeg har alltid vært fan av bikerboots, men har liksom ikke funnet en jeg har blitt helt venn med. En av grunnene til det har vært høyden på selve skaftet. Ordinære bikerboots stopper midt på leggen, og det synes ikke jeg er veldig flatterende, fordi da virker bena mye kortere enn de er. Derfor valgte jeg å lage min egen versjon i min Bianco by Camilla Pihl kolleksjon. Si hei til The Low Rider! Jeg har rett og slett kuttet lengden på skaftet helt perfekt slik at den stopper like over ankelen, noe som gjør at bena dine virker milelange.

Spør du meg burde alle jenter ha et par bikerboots i garderoben. Det er en fresh, praktisk og kul sko som passer til absolutt alt. Perfekt for det skandinaviske høst og vinterværet også!

Jeg merker jeg er en smule forelsket i disse!! Du finner de her.