BIANCO by CAMILLA PIHL

Endelig kan jeg røpe at jeg denne høsten lanserer en eksklusiv skokolleksjon i samarbeid med Bianco!

Jeg er så stolt og gleder meg så mye til å kunne vise dere de forskjellige skoene!  BIANCO by CAMILLA PIHL kolleksjonen består av 7 ulike modeller. Den perfekte bikerbooten, de beste partybootsene, to par classy støvletter med høyt skaft, og tre par must-have ankelboots  i ulike skinnkvaliteter.

Skoene vil være tilgjengelig i samtlige Bianco butikker i Norge, Sverige og Danmark og på shop online fra 11 september.

Hele designprosessen har vært fantastisk! Jeg startet med et moodboard og drømmen om de perfekte skoene. Bianco har gitt meg frie tøyler, og jeg har fått lage drømmekolleksjonen, sko jeg vil gå med hver dag. Jeg kaller kolleksjonen «modern classics with a hint of rock ‘n’ roll.» Jeg har hatt fokus på gode og behagelige lester og eksklusive skinnkvaliteter som tåler skandinavisk vær og føre.
Både Bianco og meg selv er så fornøyde med det ferdige resultatet, og vi gleder oss til å vise kreasjonene til verden.

Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse!!! Mer om dette på bloggen og hos Bianco.com veldig snart.