Spring in NYC

Da er jeg på plass i min yndlingsby av alle byer nemlig New York!! Her er det vår og helt fantastisk nydelig!

Idag har jeg vært og ruslet i herlige Greenwich Village. Har en drøm om å en gang kunne låse meg inn iett townhouse her. Det hadde vært noe det!

For meg finnes det ikke en mer inspirerende by. Jeg blir like forelsket gang på gang.

Det er så vakkert her akkurat nå <3

Vi snublet tilfeldigvis forbi Galleri Sand hvor vi var så heldige å få en privat omvisning fra Vebjørn himself! Han hadde nettopp åpnet opp galleriet med en rekke nye bilder og det var utrolig gøy å høre historiene bak hvert eneste motiv. Vi fikk til og med bli med bak og titte på bilder som aldri før var blitt vist frem før. Ekstra gøy! Deretter ble det kjøttbullar på Smørgås Chef. En nydelig liten sjarmerende svensk restaurant. Helena Christensen pleier faktisk å be inn sine venner på dansk julebord her og Vouge har også skrevet om dette søte stedet.

Smørgås Chef er det lille gule huset du ser her. Var utrolig deilig med litt hjemmelaget skandinavisk mat etter uker på reisefot. Jeg fikk til og med vafler til dessert. Herlig!