Mine favoritter

Jeg må få skryte nok en gang av Shu Uemura sine hårprodukter. Jeg har nå fått testet de over tid og disse tre er mine stylingfavoritter.

Depsea Smoothing Foundation. Jeg sprayer den i håndkletørt hår. Dette produktet funker nesten som en primer gjør på huden. Lukter supergodt og gjør håret klart for flere produkter.

Satin Design White Tea Polishing Milk. En liten ert av denne skåner håret mitt før jeg føner og bruker andre varme redskaper på håret.

Essence Absolue Nourishing Protective Oil. En liten klassiker i serien. Funker på vått hår eller tørt hår. Fin å blande inn noen dråper før man føner for en kjempefin  glatt finish. Tynger ikke håret slik en rekke andre håroljer kan ha en tendens til å gjøre

Jeg bruker også den orange sjampoen og balsamen og håret mitt er kommet i mye bedre form. Jeg farger håret ca. hver sjette uke noe som selvfølgelig sliter på hårstråene, men guuud så mye bedre kvalitet jeg har fått på håret. Mye , mye mindre slitasje.

Fikk med meg en Silk Bloom kur ( den grønne serien) til å ta med på ferie. Noen som har testet den?