FRESHT

Jeg har fått oppheng på Maya Water. Dere kjenner kanskje til Evian vannet på spray, dette er mer elle mindre det samme bare med norsk kildevann  og spør du meg mye mye bedre!!

Jeg har en stående på kontoret ved siden av pc’n. Er helt genialt når jeg begynner å bli sliten, en fresh dusj og jeg er klar for noen timer til. En ekstra bonus er at det faktisk fukter huden min! Den grønne sprayen øverst på bilder har hvit te i seg, med andre ord den er stappfull av antioksidanter. Spray den over makeup’en og den gir huden en frisk og glødende finish.

På kontoret har jeg en blå variant som er rent kildevann, jeg kan faktisk spraye den rett på øyet for å fukte slimhinnen som har en tendens til å bli tørre etter mange timer forann the computer.

Denne skal helt klart være med meg på flyturen til Paris og ikke minst på sommerferie, helt genial å spraye på litt fuktighet mens man ligger og soler seg. Alt i alt , jo mer du sprayer jo mer fuktighet får du.

I Like!