Stockholm Shopping

Det ble tid til litt shopping in Stockholm City også. Jeg kjøpte meg en ny foundation fra Giorgio Armani. Har hørt og lest så mye postivt om deres foundation og er nå den heldige eier! Er superfornøyd. Helt riktig farge og digg digg konsistens. Også så fin krukke. Ekte hverdagsluksus.

Jeg kjøpte meg også dette kjærestekjedet på Urban Outfitters. P for Peters skal henge rundt min hals.


Også Kiehl’s da selvfølgelig! Mitt elskede New York merke.

Er jo som dere vet sto fan av deres Acai serie og bodylotion. Denne gangen endte jeg opp men nydelig leppepomade og Powerful Strenght Line Reducing Concentrate. Et serum som i følge salgsdamen skal føre til at jeg kommer til å bli spurt om leg på polet. Smurte det inn før jeg la meg i går og ja, jeg var veldig glatt da jeg våknet!