Pressedag hos H&M

For et par dager siden var jeg på pressevisning av H&M sin kommende høst og vinterkolleksjon. Jeg elsker H&M og fant selvfølgelig en rekke godbiter jeg må kapre meg når høsten kommer. Jeg ble ekstra glad i og for den fine dokumentmappen i skinn som jeg fikk når jeg ankom. Det er rett og slett en lookbook for årets kolleksjon, men jeg har tenkt til å bruke den i møter fremover med mine viktige papirer inni.

Som dere ser var det » love at first sight.»  (Bildet har jeg lånt fra bloggen til 2 av oslo fresheste jenter. Sjekk bloggen her.)

Det blir mye bruntoner denne høsten, noe jeg merker jeg er veldig klar for etter en sort og grå sesong.

Denne jakken fra H&M sin «Fashion Agains Aids» kolleksjon skal jeg sikre meg når den kommer i butikk 20 mai. Tenk dere denne med et par jeans shorts og en hvit singlet. Fesht!

Merker jeg er litt svak for den haremsbuksen i ull. Ikke bare er den superbehagelig , men very chic med et par ankelstøvletter, plain hvit bomullsgenser og en skinnjakke.