Shu Uemura

Disse deilige Shu Uemura produktene og noen til ble med meg hjem fra Dugg salongen. Er meget fornøyd med produktene!! Disse to har blitt et MUST etter hårvasken.  Depsea Smoothing Foundation funker som et primer på håret. Jeg sprayer den i vått hår før jeg tar i et par dråper med White Tea Polishing milk som beskytter håret mot føning og andre stylingjern.

Nå står jeg på ventelisten til en hårolje som alle skryter opp i skyene. Tror den vil være perfekt for mitt tørre hår. Gleder meg til å teste den.

Det er kun 11 eller 12 salonger som fører Shu Uemura produkter og de er nøye plukket ut. Det er faktisk så strengt at det inimellom kommer en gruppe fra Paris på besøk i salongene for å sjekke at produkthyllene ser pene ut. Digger det!

Og ja, og så lukter Shu Uemura helt fantastisk!