I got a secret

Hello Cupcakes!

Mange av dere spør meg hva slags foundation jeg bruker. Har veldig mange favoritter, men en klassiker er Bare Minerals fra I.D  MATTE i fargen Medium Beige.

Tenkte å tipse dere om en finfin nettside dersom dere også er glad i dette mineralpudderet. Jeg pleier å kjøpe mitt på nettsiden Facelook.no , de selger I.D pudder (vanlig og den nye matte) til 290 kroner for en stor boks. Vanligvis må man betale opptil 430,- kroner for denne i butikk. Det er jo nesten halve prisen!!!

De selger også produkter fra blant annet Dermalogica, MD Formulations, Glo Minerals til en billig penge. Også slipper man den dumme tollen som man gjerne får når man bestiller fra utenlandske nettsider.

Helt genialt! Check it out!

Digger for øvrig den nye forpakningen. Den har et lokk innvendig som kan lukkes slik at ikke pudderet flyter rundt i boksen.