Soaking up some sunshine


October 12, 2018


SAMLER SOLSTRÅLER I HENRIETTE GENSEREN

Jeg har samlet opp deilige varme solstråler før frosten kommer i strikk fra egen strikkekolleksjon. Dette er Henriette genseren, en genser oppkalt etter min fine kusine. Jeg elsker at den er litt fluffy, jeg elsker at den har flette og jeg elsker den litt åpne halsen! Også elsker jeg at den er så myk at jeg ikke trenger å gå med en trøye under.
Du finner oppskriften gratis hvis du klikker deg inn her.

Jeg har den i medium størrelse da jeg liker at den er litt oversized. Jeg vil si at den vanskelighetsgraden ligger på medium. Er du vant til å strikke fletter så strikker du denne på 1-2-3. Og til dere som aldri har testet flettestrikk, det er mye enklere enn man skulle tro. Det krever bare litt konsentrasjon og at du holder tellingen! Og husk at du alltid kan sende en mail til strikkehjelpen@houseofyarn dersom du står fast.

 

9 comments

Join the conversation
 • Charlotte - October 12, 2018 reply

  Nydelig genser ha en strålende fredag!
  http://www.charlottetunes.no

  Camilla Pihl - October 12, 2018 reply

  Tusen takk! Nyt helgen fine deg! <3

 • Cathrin - October 12, 2018 reply

  Hei!Likte så godt den hvite bomullsjakka, den grå ulljakka OG den hvie bluse du hadde på storyen 🙂 Kan jeg spørre hvor det er fra?

  Camilla Pihl - October 12, 2018 reply

  Hei Cathrin! Så hyggelig å høre! Den hvite er fra Magmalou, den grå ulljakken er fra H&M og den hvite blusen fra H&M. Klem Camilla 😀

 • Maren - October 12, 2018 reply

  Hvordan type sko bruker du til sånne bukser? Syns det er så vanskelig å finne noen fine 🙂

  Camilla Pihl - October 12, 2018 reply

  Hei Maren. Jeg bruker som regel noen ankelstøvletter fra Anine Bing som jeg er veldig glad i. Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - October 12, 2018 reply

  Sjukt nydelig genser og synes den var veldig fin i svart!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - October 14, 2018 reply

  Tusen takk! <3 det synes jeg og! <3

 • Anne Kristine - October 18, 2018 reply

  Fine deg, alltid så inspirerende! Kan jeg spørre hvor den fine, røde buksen din er fra? 🙂

Join the conversation