Jeg gir ut bok


September 14, 2018


I OKTOBER KOMMER BOKEN OM MIN HISTORIE, MITT LIV OG MIN OPPVEKST

Mange av dere har fulgt meg og mine oppturer gjennom mange år, men svært få kjenner min historie. En historie som handler om det å bli veldig fort voksen i ett turbulent hjem med to psykisk syke foreldre, om min pappas alkoholisme, om å droppe ut av skolen, om å ta egne valg, om min egen angst og hvordan jeg kom meg ut av det. En historie jeg nå har valgt å dele i boken min “PIHL I HJERTET”.

“En vårdag i 2015 besvimer Camilla Pihl på sitt eget bad. Få uker senere kommer nye anfall. Hun får vanskeligheter med å puste, opplever det som kjennes som bølger av frykt gjennom kroppen og begynner å slite med å takle enkle ting i hverdagen. Da hun skjønner at det er symptomer på panikkangst, blir hun livredd. Skal hun få samme problemer som foreldrene sine? Skal hun også slite psykisk? Kommer livet hennes til å bli like vanskelig? I denne boken deler Norges mest prisvinnende blogger, suksessgründer, designer og modell, jenta som smurte sin egen matpakke fra første skoledag og droppet ut av skolen da hun var 16 år, en annen side av livet sitt. Hun deler historier fra oppveksten i Oslo og Gudbrandsdalen, en barndom preget av foreldrenes turbulente forhold og psykiske sykdom, farens alkoholisme og hennes egen lengsel etter å komme seg bort. Og hun forteller ærlig om smellen hun selv gikk på, den som forandret alt. I tillegg til å dele inspirerende tips om velvære, skjønnhet, reise, mat og andre ting fra sitt populære bloggunivers, deler Camilla rådene som hjalp henne finne en alternativ vei ut av sykdommen: om avkobling, stressmestring, ro og viktigheten av å nære seg selv. Resultatet er en bok der leseren kommer tettere på Pihl enn noen gang før, og som kan være både til både hjelp og inspirasjon for mange.”

Jeg har gått så mange runder om jeg virkelig skal dele alt dette. Hatt søvnløse netter hvor jeg lurer på om dette er altfor utleverende, om hvordan familien min vil takle å lese dette. Jeg har grått mange tårer, men etter mange runder med meg selv har jeg kommet frem til at det er så viktig å dele. Viktig å vise at man kan klare å få til ting her i livet selv om man ikke har fått utdelt de beste kortene på hånden. Dette er uten tvil det skumleste og mest ærlige jeg noensinne har delt. Jeg føler meg sårbar, men klar. Tiden er inne for å fortelle min historie.

Boken kommer ut i Oktober. Om du vil kan du forhåndsbestille boken min her.

91 comments

Join the conversation
 • Marie Reierth - September 14, 2018 reply

  Dette er så utrolig tøft gjort. Jeg har store deler av livet mitt selv hatt lyst til å skrive bok selv og en liknende historie. Gruer og gleder meg til å lese boken din. <3

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Kristin - September 14, 2018 reply

  Takk for at du deler, Camilla! Jeg, som for tiden sliter med angst, syns du er modig og klok som gjør det. Jeg er sikker på at det vil være til hjelp for veldig mange ♥️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Mariann - September 14, 2018 reply

  Takk Takk for at du vil dele noe som er så innmari privat, men dog så viktig! Psykisk helse kan aldri snakkes i hjel, fortsett med det ❤️ Jeg heier!!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk! <3

 • Christel Jensen - September 14, 2018 reply

  Camilla du er virkelig så fin både utenpå og inni. Ønsker deg hell og lykke videre ❤️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Mariia - September 14, 2018 reply

  Gleder meg til å lese boken om deg fine Camilla Det er sterkt og utrolig fint at Du deler din historie Har følgt deg i mangen år og har alltid syntes at du er en fantastisk inspirerende flott dame God Helg ✨

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Maria - September 14, 2018 reply

  Du er så modig som gjer dette, å fortelle om kor du har hatt der/ har det og korleis du har kome deg igjennom det.. Boka di vil hjelpe mange andre i same situasjon. For ein inspirasjon du er, eg er heilt imponert over alt du får til.. Masse lykke til..

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Lillian - September 14, 2018 reply

  Du Camilla, er for meg norges mest inspirerende kvinne å følge på sosiale medier! Du er kreativ, kvalitetsbevisst og utrolig profesjonell. Samtidig våger du å være ærlig om livets opp og nedturer, og dette gjør deg om mulig bare enda vakrere!!! Takk ❤ Denne boka skal kjøpes ❤

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk for så fine ord Lillian! <3

 • Marte - September 14, 2018 reply

  For ei dame!! Du er så forbilledlig og bra, Camilla! Jeg har fulgt deg i mange år, og ser frem til å lese om veien du har gått opp selv, i boken jeg nå har bestilt. Den skal så klart leses mens jeg sitter i en godstol, tyllet inn i ansiktsprodukter fra forfatteren selv ❤️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3 <3 <3

 • Cathrine Erlandsen - September 14, 2018 reply

  Åhh! Den skal leses, lagt i ønskelisten på Ark 😀

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk! <3

 • Elisabeth - September 14, 2018 reply

  Du er kjempemodig!!! Slikt står det virkelig respekt av! Masse lykke til med boken!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk! <3

 • Kristine - September 14, 2018 reply

  DEN skal leses <3

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Samira - September 14, 2018 reply

  Wow Camilla. Har tårer i øynene jeg. Så utrolig modig gjort av deg, og SÅ viktig. Vet så innmari godt hva det vil si å slite/kjenne noen som sliter psykisk. Og det er så utrolig sårt, samtidig som det gjelder så mange på hver sin måte. En livshistorie, oppvekst og familiemedlemmer er jo noe av det som står en nærmest, så denne boken skal jeg kjøpe. Så skal jeg lage meg en kopp te, lese og lese, se om jeg kan kjenne meg igjen.. Og lese litt til.

  Takk Camilla <3

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk snille deg! <3 Setter så pris på alle de fine meldingen du legger igjen til meg! <3

  Samira - September 18, 2018 reply

  Så koselig <3 DU er min favoritt!

 • Elin - September 14, 2018 reply

  Det er flott at du deler,og viser at en er ikke gal om en har følelser …..jeg vil si at en er veldig normal

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Elisabeth h - September 14, 2018 reply

  Griner litt, jeg. Synes det er så flott! Vi er mange som har kommet oss bra gjennom livet trass i vanskelig oppvekst og senere angstplager,men ikke alle kan nå ut til så mange som deg, og jeg er sååå glad for at du gjør dette! Ønsker deg mange gode tilbakemeldinger.

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk Elisabeth! <3

 • Bente S. - September 14, 2018 reply

  Fy søren, Camilla, du er modig, dette står det virkelig respekt av! Du tar et stort sprang i retning av å avstigmatisere og normalisere psykisk sykdom og likestille den med all annen (les:fysisk) sykdom. For de med psykisk sykdom har det generelt tyngre hvis de i tillegg til diagnosen kanskje kjenner på en annerledeshet og et stigma – ja, man kan faktisk bli sykere av det. Masse lykke til! God klem og god helg til deg! 🙂

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk Bente S! <3

 • Nina - September 14, 2018 reply

  Fineste Camilla❤️Dette er en bok jeg skal lese. Jeg har fulgt deg i mange år og bloggen din er den eneste jeg er innom hver dag.. du er til så stor inspirasjon, og denne boken vil gjøre mange godt av å lese. Masse lykke til-heier på deg❤️Stor klem Nina

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk Nina! <3

 • Eva - September 14, 2018 reply

  Du er bare så god. Fantastisk sterkt gjort av deg. Kunne ønske vi var venninner. ❤️ Boken er bestilt. God klem sendes din vei.

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Så fin du er! Takk Eva! <3

 • Ingrid - September 14, 2018 reply

  Det er virkelig fint og raust av deg å fortelle om problemene i din oppvekst, og du kan stå rakrygget som et flott forbilde for mange der ute som sliter av forskjellige årsaker. Du er unik!

  Stor klem og god helg fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Anne Elinde - September 14, 2018 reply

  Din styrke inspirerer. Og med styrke mener jeg ikke å bite tennene sammen og kjøre på… Jeg mener styrke til å roe ned, nære seg selv, være ærlig og ekte, finne akkurat din vei. Det er det som inspirerer meg!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk for så fine ord Anne Elinde! <3

 • Vanessa Andersen - September 14, 2018 reply

  Må si dette blir en sånn bok jeg virkelig gleder meg til å lese♥️så fint og tøft at du våger å fortelle om ting som kanskje ikke er så rosenrødt! Mange klemmer

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk Vanessa! <3

 • B - September 14, 2018 reply

  Utrolig tøft gjort Camilla! Jeg er sikker på at ved at du er åpen om dette vil det hjelpe mange! Slike ting er vanskelige å snakke om, men ved at kjente kvinner, som deg, åpner seg gjør det Lettere. Takk!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Ina - September 14, 2018 reply

  Åå som jeg gleder meg til å lese! 🙂 Det er så tøft, viktig og fint at du velger å dele <3 Flinke, sterke, skjønne deg!!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Jannicke - September 14, 2018 reply

  Gleder meg til å lese boken

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Aline - September 14, 2018 reply

  Så flott! Dette er viktige temaer. Selv om du har vært igjennom mye så har det nok formet deg til den du er i dag. Du klarer jo alt…iallefall har du stor suksess og gir sikkert aldri opp. Men pass på deg selv da! Synes det alltid hat vært noe sårbart over deg. Håper du har det bra! Du er tøff!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Karoline - September 14, 2018 reply

  Som jeg gleder meg til å lese boken din! Har allerede forhåndsbestilt den. Det er så inspirerende å følge deg, og jeg er sikker på at din historie også vil sette spor ❤️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk! <3

 • Trude Lykkeboden - September 14, 2018 reply

  ❤️
  #du utgjør en forskjell #modig #heier #takk

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Ann Kristin - September 14, 2018 reply

  Kjære Camilla! <3 Jeg kjenner ikke deg, men føler jeg har blitt kjent med deg etter å ha fulgt deg gjennom bloggen og sosiale medier i mange år! Dette er så sterkt! Det står så høy respekt av dett valget – og jeg tror det er helt på sin plass! Dette kommer til å bli en fantastisk bok som jeg gleder meg til å lese, både for å bli inspirert, men også for å få innblikk i metoder som hjalp deg i en vanskelig hverdan, om stressmestring osv. Jeg har allerede forhåndskjøpt boka nuuu <3 Du må klappe deg selv på skulderen – utrolig gledelig å lese nyheten!
  Ønsker deg en skikkelig fin helg <3 Og lykke til med innspurten og boklanseringen i tiden fremover! Hilsen fan i Berlin :-*

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen tusen takk Ann Kristin! <3

 • Silje Alice - September 14, 2018 reply

  Du er en sjelden flott krystall, Camilla!<3 Jeg synes det er knalltøft og ikke minst viktig av deg å dele din personlige historie – du vokser enormt mye selv som menneske, i tillegg til å hjelpe mange flere enn du aner og snakker høyt om noe mange ikke tørr å snakke om i det hele tatt. Det er ganske fint det! 😀 Jeg gleder meg helt utrolig mye til å lese boken din, den skal jeg kose meg skikkelig med nå i høst!<3 Ønsker deg alt godt!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk for så fine ord Silje Alice! <3

 • Hilde K - September 14, 2018 reply

  Kjære deg, Camilla❤️
  Kjenner jeg blir helt rørt av å bare lese om boken.
  Varm klem til deg❤️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Therese - September 14, 2018 reply

  Modig, flott og viktig! Stå på! Vi heier på deg!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Sølvi-Beate Seim-Monsen - September 15, 2018 reply

  Så tøff du er som deler dette. Jeg heier på deg og jeg skal forhåndsbestille boka

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tuen takk Sølvi Beate! <3

 • Maren - September 15, 2018 reply

  Heier på deg

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Anna - September 15, 2018 reply

  Du är så inspirerande. Tack ❤️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Ann Jorun - September 15, 2018 reply

  Først må jeg si…noe jeg bestandig har likt ved å følge deg på sosiale medier er din evne til å verdesette små ting i hverdagen…som utsikten fra kontoret, eller når lyset fra vinduet gir et flott lys i rommet, de fine krystallene dine, nye blomster… at du nå går ut med din historie er utrolig sterkt. Det betyr så mye for så mange en åpenhet rundt psykisk helse og rus. Gleder meg til å lese boken din!!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk Ann Jorun! <3

 • Maria Manuela - September 15, 2018 reply

  Gleder meg til å lese din bok Camilla! Det er inspirerende å se hva du får det til i livet ditt

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Lena - September 15, 2018 reply

  Varme hilsener til deg, Camilla – en av mine favorittdamer❤️. You go, girl!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk snille deg! <3

 • Marianne Haga Kinder - September 15, 2018 reply

  Så tøft og flott gjort av deg Camilla ❥
  Heier på deg!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • gry - September 15, 2018 reply

  så utrolig modig Camilla – gleder meg til å lese <3

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Hanne - September 15, 2018 reply

  Så tøft gjort, Camilla! Du er en sann inspirasjon 🙂 Gleder meg til å lese <3

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Takk Hanne! <3

 • Line Jørgensen - September 15, 2018 reply

  Modig! <3 <3 Jeg gleder meg virkelig til å lese!

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Renate - September 15, 2018 reply

  Kjære deg Du er tøff som tør å dele, det er viktig. Vi er flere i samme båt, og jo mer vi deler jo lettere blir det tror jeg. Heier på deg og kommer garantert til å lese boken din. Klem

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

 • Charlotte - September 16, 2018 reply

  Kjære Camilla! Så tøff du er som deler. Det er viktig med åpenhet, men det er ikke alltid like lett å være den som viser åpenheten om sårbare temaer. Takk for at du er en stemme for mange andre rundt! Heier på deg <3
  http://www.charlottetunes.no

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Tusen takk! <3

 • Ann - September 17, 2018 reply

  Hei Camilla, jeg synes det er utrolig bra at du velger å være åpen og dele. Jeg har selv en ganske lik bakgrunn, og har ofte hatt fokus på å skjule hvor jeg kommer fra, men er sikker på å dele slik du gjør er med å skape åpenhet og trygghet til andre i lignende situasjoner hvor man føler man er alene, for det er ingen av oss. En ledestjerne kan gjøre veien så mye lettere å gå. Jeg heier på deg!

  Camilla Pihl - September 17, 2018 reply

  <3

 • Live - September 17, 2018 reply

  Kjære Camilla, forskjelllige menneskers liv ofte har flere paralleller enn ulikheter, livserfaringer man kjenner igjen og følte seg alene om i oppveksten, og lengselen etter å komme seg bort. Det er så viktig at det blir snakket om og løftet
  .Det vil være til stor hjelp for de som har kjent det på kroppen og en nyttig kunnskap for de som ikke vet <3
  Du viser at man kan oppnå så mye i livet selv om man ikke har fått den beste grunnmuren i starten <3

  Camilla Pihl - September 17, 2018 reply

  <3

 • Alexandra Gunnarsson - September 17, 2018 reply

  Kära älskade Camilla <3
  Du magiska människa, som jag längtar efter denna bok!
  Tack för att du finns!

  Camilla Pihl - September 17, 2018 reply

  <3 <3 <3

Join the conversation