Dette er knasende godt


September 14, 2018


HJEMMELAGET RØDBETE CHIPS MED TIMIAN

Hva med å lage litt ekstra god hjemmelaget chips i helgen? Vi har testet rødbete med salt, pepper og timian, yum!! Smaker så godt og veldig gøy å ha hjemmelaget chips å servere. Vi syntes det ble veldig fint å servere i kremmerhus. Også så sjukt digg med hjemmelaget knasende chips.

Du trenger:
Rødbete
Salt og pepper
Timian
Olivenolje

Skrell rødbete å bruk en ostehøvel til å skjære tynne biter. Putt rødbeter, olje, salt og pepper og timian i en bolle og surr det godt rundt. Fordel de jevnt på ett stekebrett og stek på 180 grader til de har blitt sprø. Tid er alt fra 10-20 minutter litt avhengig av hvilken ovn du har så husk å sjekke jevnlig. La de avkjøle og tørke før du tar en smakebit og kjenner etter om du ønsker mer krydder på de.

2 comments

Join the conversation
  • Charlotte - September 14, 2018 reply

    Uuh, det så spennende ut! Kanskje jeg skal prøve meg på disse til helgekosen <3 Stor klem
    http://www.charlottetunes.no

  • Camilla Pihl - September 14, 2018 reply

    Ønsker deg verdens beste helg Charlotte! <3

Join the conversation