På coveret av KK


September 13, 2018


COVER, STORT INTERVJU, STRIKK OG EN LITEN HEMMELIGHET

Jeg er så heldig å være på coveret av KK i deres store strikkespesial denne høsten. Jeg deler flere av #knitcamillapihl oppskriftene min i bladet samt gir ett intervju hvor jeg blant annet deler en ting jeg har jobbet lenge med i smug og som jeg skal dele mer om med dere her i morgen.

Klarer du ikke å vente kan du lese hele intervjuet på kk.no her.

13 comments

Join the conversation
 • Jane - September 13, 2018 reply

  Så fint intervju Gleder meg til å lese boken din!

  Jane - September 13, 2018 reply

  Ja, det skulle liksom ha vært et hjerte innimellom der da…men det forsvant…så da får du et <3 her….:-)

 • Nina - September 13, 2018 reply

  Kjempefint intervju
  Ønsker å berømme deg for at du setter søkelys på psykisk helse, og slik minsker stigmatiseringen rundt dette i samfunnet..
  Hilsen sykepleier som jobber innen psykisk helse

 • Aina - September 13, 2018 reply

  For et fantastisk intervju!!!Du er et enormt forbilde for unge i dag som vokser opp med psykisk syke foreldre!!Det er så viktig å snakke i hjel dette temaet!Gleder meg til å lese akkurat din historie!Der tror jeg mange har noe å lære mtp hvordan man kan bruke erfaringene sine <3

 • Silje Alice - September 13, 2018 reply

  Det var en skikkelig herlig nyhet å få på en vanlig torsdag – jeg gleder meg STORT til boken din kommer!!! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Karen - September 13, 2018 reply

  Utrolig fint intervju, Camilla. «En pause der folk kan stoppe opp for fine ting som gjør hverdagen litt mer magisk.» Det er nettopp sånn jeg opplever bloggen, og grunnen til at jeg har lest den fast siden 2008 og aldri blitt lei

 • Linda - September 13, 2018 reply

  Du har mange baller i luften om dagen!! Husk å ta godt vare på deg selv. Du er utrolig flink, og det er en glede å følge deg❤️ Lykke til med alt

 • Anita - September 13, 2018 reply

  Nydelige deg, både utenpå og innvendig ❤️ Flott og ærlig intervju, din bok skal jeg definitivt lese

 • Ingrid - September 13, 2018 reply

  Leste akkurat intervjuet på KK og jeg må bare si at du er en helt fantastisk og reflektert dame. Det er så utrolig lett å glemme all jobben som står bak andre sin suksess og dermed tenke at man ikke har de samme forutsettingene til å oppnå noe liknende. Kjente meg litt for mye igjen i det du har gått gjennom i oppveksten din. Det er så utrolig godt at noen snakker om det og jeg kan nesten ikke vente til boken din kommer ut.
  Jeg heier på deg <3

 • Malin - September 14, 2018 reply

  Så fint intervju! Og så mye du får til! Blir helt imponert og inspirert <3

 • Petra - September 15, 2018 reply

  Man KAN bli fort voksen 🙂 kan ikke stigmatisere alle d psykisk sykdom under en kam. Fikk helt vindt i hjerte da jeg leste det samtidig vet jg også at man fortsatt kan få være barn selv om man har en mamma med angst.

 • Staini - September 16, 2018 reply

  Gleder meg til å lese intervjuet Camilla!♡♡♡ stor klem

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  <3

Join the conversation