Si hei til KARI genseren


September 11, 2018


PERFEKT Å STRIKKE FOR DEG SOM ER NYBEGYNNER

Først og fremst, det gleder meg så mye at så mange har funnet frem strikkepinnene og at det begynner å dukke opp #knitcamillapihl gensere på instagram! Det er så utrolig hyggelig! Og har du lyst til å begynne å strikke er KARI genseren helt perfekt å starte med. Du trenger ikke å kunne mer enn rett og vrang og i løpet av en ukes tid har du laget deg en genser! Du kan velge hvilke farger du vil, selv jeg har den i flere varianter. Akkurat denne i mørkeblått, hvitt og lyseblå synes jeg er ekstra fin. den er strikket med dobbel tråd i Fnugg garnet mitt som er 100% børstet alpakka.

Alle oppskriftene mine laster du gratis ned på www.strikkcamillapihl.no og en komplett forhandlerliste med hvilke garnbutikker som selger garnet mitt kommer veldig snart. Frem til det anbefaler jeg deg å sjekke ut #knitcamillapihl og #camillapihl.no på instagram,. Da finner du mange av garnbutikken som har garn både i butikk og på nett! Og skulle du stå fast på en oppskrift kan du sende en mail til strikkehjelp@houseofyarn.no så hjelper de deg!

Så hvem er Kari lurer kanskje du på? Alle genserene min er oppkalt etter kvinner fra Nerøygarden, gården min bestemor kom fra og ett sted jeg har tilbragt mye av min oppvekst. Kari var en av søstrene til min bestemor. En unik liten dame som spådde i kaffekoppen og hadde 40 katter i hus. Som kjørte spark på vinteren og kom hjem til oss på middag for så og titte på tv. Gjerne ett program hun hadde gledet seg til. Så sovnet hun alltid i stolen mens vi så på og våknet når programmet var slutt og sa: -Dæ va flott det der! <3

I skrivende stund er jeg på vei opp til Gudbrandsdalen for å si farvel til bestemor, som er hele årsaken til at denne garn og strikkekolleksjonen kom til verden. En dag før lansering sovnet hun stille inn 96 år gammel. Jeg er evig takknemlig for alt du lærte meg. <3

27 comments

Join the conversation
 • Stine Marie Steinnes - September 11, 2018 reply

  Nydelig at navnene på genserene er mennesker som har betydd mye for deg. Kondolerer med din bestemor.
  Sender deg gode tanker og klemmer

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  <3

 • Kristine - September 11, 2018 reply

 • Kristine - September 11, 2018 reply

  <3

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  <3

 • LadyWest - September 11, 2018 reply

  For en fantstisk flott måte å hedre din bestemor og andre flotte kvinner i din familie. Mange varme tanker til deg.

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  <3

 • Titti - September 11, 2018 reply

  Må igjen bare få si hvor nydelig jeg synes det er at du har gitt garnet navn etter dine kjære. Livet byr jammen på store kontraster og det får du virkelig merke i disse. Sender mange varme klemmer og tanker til deg i disse dager. Stell pent med deg selv innimellom alt

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  <3 <3 <3

 • Hilde K - September 11, 2018 reply

  Kondolerer kjære deg ❤️

 • Kari - September 11, 2018 reply

  Røyter garnet du brukte til genseren mye? Har strikket med alpakkagarn før, og da lå det igjen garntråder overalt

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  Hei kari! Den røyter minimalt. Klem camilla 😀

 • Linn - September 11, 2018 reply

  Hei Camilla,kondolerer med din kjære bestemor! Sender deg mange varme klemmer! Klem fra Linn! ❤️

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  <3

 • Janne - September 12, 2018 reply

  Utrolig flott stikkekolleksjon du har laget. Trist at din bestemor har gått bort. Tenker på deg, klem<3<3

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  Tusen takk! <3

 • Sigrid - September 12, 2018 reply

  Hei Camilla! Nydelige gensere 🙂 Jeg savner et lite hint om vanskelighetsgradene til hver enkelt genser, kanskje noe som kan addes på nettsiden? 🙂

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  Takk Sigrid! <3 http://www.camillapihl.no/2018/09/06/anne-sweater-making/ Klem Camilla

 • Gunn - September 12, 2018 reply

  Så leit med bestemoren din Sender mange varme tanker til deg ❤️ Klem ❤️

  Camilla Pihl - September 13, 2018 reply

  Tusen takk! <3

 • Julianne - September 14, 2018 reply

  Hei fine du <3 Dette sømmer seg vel egentlig i en annen post, men hvor har du kjøpt den nydelige skinnbuksen din? Suuuperfin genser, og haugevis med varme klemmer sendes din vei angående bestemoren din. Kondolerer så masse <3

 • Tiril - September 14, 2018 reply

  Hvilken størrelse er genseren du har på deg?

  Camilla Pihl - September 14, 2018 reply

  Medium

 • Lise - September 16, 2018 reply

  Nydelig strikkekollleksjon! Jeg har aldri fått helt teken på strikking, men så denne genseren og måtte bare prøve! Så i går gikk jeg til innkjøp av garn, og er nå godt i gang. Jeg synes også at Eline-genseren er helt nydelig, og er så heldig at jeg har en farmor som skal strikke den til meg. Besteforeldre betyr så mye. Kondolerer med din bestemor ❤️

  Camilla Pihl - September 16, 2018 reply

  Hei Lise! Så utrolig hyggelig å høer at jeg har fått deg til å ta strikkepinnen frem! <3 jeg elsker denne genseren og tenker å strikke den i alle mulige fargekombinasjoner! Eline genseren er og så fin! -Og ekstra fin når den blir strikket av en farmor. Klem camilla 😀

 • Karoline - September 18, 2018 reply

  Så utrolig fin genser! Jeg vil gjerne prøve å strikke den selvom jeg ikke er så god på strikking. Jeg lurte på hvor mange nøster jeg trenger av hver farge (hvit, lyseblå og mørkeblå) dersom jeg vil strikke den i medium?

  Camilla Pihl - September 18, 2018 reply

  Hei karoline! Denne lover jeg deg at du klarer å strikke. Antall nøster etc finner du i oppskriften som ligger på http://www.camillapihlstrikk.no. Klem camilla 😀

Join the conversation