BODY SKIN CARE OUT NOW


September 10, 2018


SKIN CAMILLA PIHL BODY SKIN CARE OUT NOW!

Som jeg har gledet meg! I dag lanserer jeg min helt nye kroppsserie SKIN CAMILLA PIHL BODY SKIN CARE i alle Vita butikker i hele landet og på nett!

Jeg har alltid vært opptatt av sunn og glødende hud, og har jobbet lenge med å fremstille de perfekte kroppsproduktene, spesielt utviklet for å tilføre huden gode ingredienser som gir mykhet og friskhet. Produktene er beriket med shimmer for å gi huden en naturlig glød. For er det en ting jeg elsker så er det GLOW!

Serien består av 13 produkter som alle har unike formuleringer. En komplett kroppsserie, med unike, banebrytende formuleringer og spesielt utvalgte dufter for å påvirke kropp og sinn. Vi har rett og slett laget hudpleie for kroppen din! 2 dusjsåper med matchende body lotion, 4 unike badebomber med naturlige oljer, en bronzing body oil, håndkrem, tinted bodylotion i 2 forskjellige farger. Også selvsagt en body scrub!

I likhet med resten av hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er Body Skin Care selvsagt etisk fremstilt, inneholder ikke mikroplast, og er ikke skadelig for miljøet eller dyrelivet.  De er også fri for parabener, cocamide DEA, MI og kathon, og selvsagt ikke testet på dyr.

 

 

14 comments

Join the conversation
 • Anita - September 10, 2018 reply

  Gratulerer nok engang 🙂 Her blir det nok noen nye favoritter, gleder meg til å teste de ut 🙂 Ønsker deg en strålende fin mandag 🙂

  Camilla Pihl - September 10, 2018 reply

  Tusen takk! <3 Krysser fingrene for at du får noen nye favoritter! <3 En fantastisk uke ønskes rett tilbake til deg! Klem Camilla 😀

 • Jorunn - September 10, 2018 reply

  Hei! Hva betyr det at produktene er etisk fremstilt? 🙂

 • Charlotte - September 10, 2018 reply

  Gratulerer! Flere produkter er på vei hjem i posten – gleder meg sånn til å prøve de! Skulle virkelig ønske jeg hadde badekar også… hihi! Håper du får en fantastisk mandag, fine Camilla <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  Camilla Pihl - September 10, 2018 reply

  Så hyggelig å høre Charlotte! krysser fingrene for at du vil elske de like mye som det jeg gjør! <3 Ps. Du kan alltids lage deg verdens diggeste fotbad med badebombene! Klem camilla 😀

 • Adele P - September 10, 2018 reply

  Gratulerer med ny serie! Flere som jeg er spent på å prøve. Dessverre ikke badekar, så det blir de andre produktene. Lykke til og ha en fin lanseringsdag!

  Camilla Pihl - September 10, 2018 reply

  Tusen takk snille deg! Har laget noen fantastiske produkter du kan ha i dusjen også! Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - September 10, 2018 reply

  GRATULERER med ny SKIN CAMILLA PIHL-serie! 😀 Jeg er helt sikker på at dette blir en like bra suksess som resten av SKIN CAMILLA PIHL tidligere har vært! 😀 <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - September 10, 2018 reply

  Tusen takk snille deg! <3

 • Kristin - September 10, 2018 reply

  Spennende – måtte på Vita og teste. Men dette ble litt for mye glød for meg (les glitter) for å være ærlig… haha…

  Camilla Pihl - September 10, 2018 reply

  Hei Kristin! Det er ikke glitter i produktene, men svakt shimmer/glød. Body bronzing oil glitrer litt ekstra, resten gir deg kun en fin glød! <3 Håper du kan like noen de andre produktene , som shower foam og resten av hudpleieserien. Klem Camilla 😀

 • Elisabeth h - September 10, 2018 reply

  Spennende med ny lansering! Men jeg er bare nysgjerrig: hva eksakt er din rolle i sammensetningen og produksjonen av disse produktene? Jeg antar du samarbeider med kjemikere og folk med faglig bakgrunn innen hudpleie, så er det slik at du sier hvilke produkter du ønsker i serien og hvilke egenskaper du ønsker de skal ha, og så lages det i henhold til det? Gleder meg til å prøve noen av disse, og vet om hvertfall to venninner som skal få badeballene dine! ( liker ikke ordet «bomber», jeg… )

  Camilla Pihl - September 11, 2018 reply

  Hei Elisabeth! Babeballen (:D) er helt magiske! Hilsen en som bader masse! <3 Jeg har et team med kunnskapsrike fantastiske mennesker i Skin Camilla Pihl . Kanskje jeg skulle skriv ett eget innlegg om hvordan en prosessen fra ide til ferdig produkt blir til? Klem Camilla 😀

  Elisabeth h - September 11, 2018 reply

  Kjempegod ide! Så får vi litt inside info om prosessene du er med på, og ser alt arbeidet som ligger bak, ikke bare «glamouren» ved shorts og lanseringer. Alltid gøy å lære om noe man ikke kan selv, synes jeg!

Join the conversation