Lyden av helg!


September 8, 2018


THE SOUND OF A LAZY WEEKEND

Trenger du en behagelig playlist til å matche en chill weekend? En som kan stå på i bakgrunnen mens du tusler rundt i morgenkåpe og lager helgefrokost? Jeg har oppdatert CAMILLA CHILL PIHl playlisten min med masse deilige låter. Enjoy!

9 comments

Join the conversation
 • Charlotte - September 8, 2018 reply

  Håper du får en magisk helg!! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  Camilla Pihl - September 9, 2018 reply

  Det samme fine deg! <3

 • Kristin - September 8, 2018 reply

  Hei Camilla
  Hvilke lysestaker og hvor er de kjøpt? Utrolig fine!
  Ha en flott helg

  Camilla Pihl - September 9, 2018 reply

  Hei Kristin! 😀 Lysstakene kjøpte jeg i Gøtebor for ca ett år siden. De kommer far Klong. Klem Camilla 😀

 • Ingrid - September 9, 2018 reply

  Så gøy med ny skin serie! Gleder meg til å prøve, men lurer på en ting. Kunne tenke meg å kjøpe både bronzing oil og tinted body lotion, men lurer på om fargen vil smitte av på klær og møbler ect? Siden du beskrev tinted bodylotion som en foundationen og at fargen kan vaskes av..

  Camilla Pihl - September 10, 2018 reply

  Hei ingrid! Det er veldig gøy! <3 I likhet med at foundation til ansikt kan smitte over på klær/skjortekrager etc. er det mulig at denne fargede kroppskremen også kan smitte over på veldig tettsittende eller lyse klær, men dette har vi ikke hatt utfordringer med foreløpig 🙂 Anbefaler at du lar produktet tørke ordentlig godt inn i huden før du kler på deg, akkurat som du ville gjort med en foundation til ansikt:) Når det gjelder Bronzing oil så fungerer den som all annen olje til kroppen. La den trekke godt inn før du tar på deg klær. Den har ikke farge, men skimmer i seg så den vil ikke smitte av på klær. klem Camilla

 • Else - September 11, 2018 reply

  Hei Camilla!
  Elsker koppen og kannen I bakgrunnen der. Kan jeg spørre hvilket merke de er?
  Ha en fin dag videre 🙂

  Camilla Pihl - September 11, 2018 reply

  Hei Else! De er fra Broste. Klem camilla 😀

 • Thea - September 14, 2018 reply

  Så genialt med det stativet med telys under tekannen! Ser du skriver tekannen er fra Broste men hvor har du fått stativet fra? 🙂

Join the conversation