Anne sweater In the making


September 6, 2018


ANNE GENSER IN THE MAKING

Ett par dager til så er ANNE genseren fra min egen strikkekolleksjon klar. Den strikkes på pinne 15 og 20 så setter du av noen timer hver dag så har du en ny genser på 4-5 dager! Og er du nybegynner når det kommer til strikk så er Anne genseren, Birgitta, Hannah og Kari fine å starte med. Det er kun rett og vrangstrikking og ermene syes på for hånd så du trenger ikke å kunne raglanfelling, noe som kan være litt vanskelig de første gangene.

Og skulle du stå fast på en oppskrift kan du sende en mail til strikkehjelp@houseofyarn.no så hjelper de deg! Alle oppskriftene mine laster du gratis ned på www.strikkcamillapihl.no og en komplett forhandlerliste med hvilke garnbutikker som selger garnet mitt kommer veldig snart. Frem til det anbefaler jeg deg å sjekke ut #knitcamillapihl og #camillapihl.no på instagram,. Da finner du mange av garnbutikken som har garn både i butikk og på nett!

 

16 comments

Join the conversation
 • Anita - September 6, 2018 reply

  Syns det er så nydelig at du tar med deg Gudbrandsdalsjenta i deg i det du gjør også:) Og med det mener jeg ikke at strikking er en «bygdeting» eller at man kan rangere noe som helst som by/land, bare sånn at det er sagt:) Det er bare en følelse jeg får av deg, at du er masse glam og veldig jordnær på en og samme tid:):) Gratulerer med alt kult du lanserer om dagen:):) Stor klem fra Anita (Valdresjente;))

  Camilla Pihl - September 6, 2018 reply

  Det var fine ord Anita! <3 Tusen tusen takk! Bakgrunnen min fra Gudbrandsdalen betyr mye for meg. Klem Camilla 😀

 • Charlotte - September 6, 2018 reply

  Åå, har veldig lyst til å prøve meg på et strikkeprosjekt denne høsten! Kanskje til og med jeg kan klare den fine Kari-genseren! <3 Mormor skal strikke Mari-genseren for meg – kan ikke veeente <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  Camilla Pihl - September 6, 2018 reply

  Så koselig! <3 Legg den ut på insta med # knitcamillapihl så jeg kan se da! <3 Kari genseren er super lett så den lover jeg at du klarer å strikke! klem camilla 😀

 • Anne - September 6, 2018 reply

  Hei,
  Vet du hva fargen på teppe heter? Synes det var så fint. Og hvor er den brune stolen fra? Ha en god dag!

  Camilla Pihl - September 6, 2018 reply

  Hei Anne! jeg tror fargen heter elephant grey, men er ikke helt sikker. Stolen er bestilt fra Oslo Deco. Klem camilla 😀

 • Linn - September 6, 2018 reply

  Jeg har valgt genseren Eline i olivengrønn, det blir en fin bursdagsgave! Gleder meg sånn til den blir ferdig! Klem fra Linn!

  Camilla Pihl - September 6, 2018 reply

  Den er såååå fin i grønn! <3 Gleder meg til å se! Klem Camilla 😀

 • Irene - September 6, 2018 reply

  Hei . Den pene blusen du har på bilde. Hvor er den fra.supre strikke gensere.

  Camilla Pihl - September 6, 2018 reply

  Takk Irene! Blusen er fra H&M. Klem camilla 😀

 • Bente Jahnsen - September 6, 2018 reply

  Hei Camilla . Hvor får jeg kjøpt de forskjellige garntypene? Og er str på genserne helt normale ?

  Camilla Pihl - September 7, 2018 reply

  Hei bente! Genserne er normale i størrelsne. Alle du ser bildet av meg i er i størrelse medium. En komplett forhandlerliste med hvilke garnbutikker som selger garnet mitt kommer veldig snart. Frem til det anbefaler jeg deg å sjekke ut #knitcamillapihl og #camillapihl.no på instagram,. Da finner du mange av garnbutikken som har garn både i butikk og på nett! Klem Camilla 😀

 • Karoline K - September 7, 2018 reply

  Hvor er de fine skoene dine fra? Ønsker deg en fantastisk helg<3

  Camilla Pihl - September 8, 2018 reply

  Hei Karoline K: De er fra isabel marrant. klem camilla 😀

 • Anne - September 7, 2018 reply

  Hei!
  Jeg har tenkt å strikke Mari-genseren, og lurte på hvilken størrelse du har på din? Jeg så at du hadde den på deg på en av instastory-bildene dine for et par dager siden.

  Camilla Pihl - September 8, 2018 reply

  Hei Anne! Så utrolig gøy! Jeg har den i medium. Klem Camilla 😀

Join the conversation