My everyday makeup


August 14, 2018


PRODUKTENE JEG BRUKER FOR Å BEVARE SOMMERGLØDEN!

Jeg gjør alt jeg kan for å holde på sommergløden så lenge som mulig og som dere vet så elsker jeg glow, naturlig hud og kremskygger. I disse dager er dette produktene jeg bruker for en naturlig fresh hverdagslook.

Jeg liker at hud ser ut som hud og er ikke glad i å dekke den til med tykk foundation og pudder. Min nye favoritt som jevner huden og gjør den sommerfresh kjøpte med meg fra Taxfree’en her om dagen . YSL BB creme Perfecteur de Teint er så fin!  Siden jeg har litt sommerfarge så bruker jeg den i fargen medium, men jeg må nok bytte den med en litt lysere farge i løpe av høsten. Under bb creamen bruker jeg Peter Thomas Roth Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream, en glow cream som gir huden masse glød!  Solpudder fra Guerlain Terracotta Light 02 Naturel Rose gir akkurat passe med farge.

Min nye yndling er en kremskygge palett fra Other Stories ( gleder meg så til de åpner i Norge!!) som jeg bruker både på øyelokket og som rouge og highlighter. Da den ikke er å få kjøpt her hjemme kan jeg anbefale highlighter paletten fra Youngblood , en fantastisk  palett med 6 fantastiske farger i kremform som jeg elsker En annen favoritt er paletten fra RMS Beauty. Jeg sverger til maskara fra Max Factor og på leppen mine finner du YSL Rouge Volupte Shine i farge nummer 9.

Ps. Klikk her hvis du vil titte på makeup videoer fra arkivet!

15 comments

Join the conversation
 • OlAug - August 14, 2018 reply

  Blit Peter Thomas roth kremen glitrete til hverdags ?

  Camilla Pihl - August 15, 2018 reply

  Hei Olaug! Ikke glitrete, bare super fin shimmer. Klem camilla 😀

  OlAug - August 15, 2018 reply

  Fin under bb kremen til hverdags ?

  Camilla Pihl - August 15, 2018 reply

  Jeg bruker den ihvertfall til hverdags, men det er sikkert litt smak og behag. Klem Camilla 😀

 • Guro - August 14, 2018 reply

  Hvor får du tak i kremen fra Peter Thomas Rooth? Finnes den i Norge eller typ på taxfree?

  Renate - August 14, 2018 reply

  Du får den på blant annet Skincity.no (superrask levering) og Kicks. Tror også at Eleven har den

  Camilla Pihl - August 15, 2018 reply

  Hei Guro! Jeg har bestilt min på nett. Klem Camilla 😀

  Stine - August 16, 2018 reply

  Den finnes på KICKS Steen & Strøm 🙂

 • Therese Kristina - August 14, 2018 reply

  Ka slags farge bruka du i Guerlain Terracotta Light? 🙂

  Camilla Pihl - August 15, 2018 reply

  Hei Therese! Jeg har den i farge o2. Klem Camilla 😀

 • Lene - August 14, 2018 reply

  Lurer også på fargen på solpudderet 🙂

  Tonje - August 14, 2018 reply

  Fargen heter 02, kommer i fire toner. Veldig fin! Ganske lys i fargen. Jeg kjøpte 04 til solbrun hud.

 • Linn - August 16, 2018 reply

  Hei. Hvor har du kjøpt den blå krystallen?

 • Lena - August 18, 2018 reply

  Hvor kjøper du krystallene dine? 🙂

  Camilla Pihl - August 20, 2018 reply

  Hei Lena! Ligger en guide her : http://www.camillapihl.no/2018/05/15/camillas-crystal-guide/ Klem Camilla 😀

Join the conversation