Hello beautiful!


August 10, 2018


SI HEI TIL NYHETEN SKIN CAMILLA PIHL ROSEHIP FACIAL OIL!

Jeg har lenge drømt om en deilig ansiktolje i hudpleieserien min og når er den endelig her! Si hei til SKIN CAMILLA PIHL ROSEHIP FACIAL OIL!
Jeg elsker den lille delikate flasken og hva den gjør for huden min! Nyperoseolje, mandelolje, araganolje er noen av oljene du finner i flasken. Oljen tilfører daglig fuktighet til huden og bidrar til å gjenopprette en ungdommelig glød og jevn hudtone. Den trekker raskt inn i huden for å tilføre næring, forbedre hudens elastisitet, stramme opp porene og lysne hudtonen.

Med sine anti-age egenskaper og anti-inflammatoriske fettsyrer er nyperoseolje kjent for sine evner til å forbedre arr, acne og solskadet hud, samt redusere forekomsten av fine linjer. Ansiktsoljen er fullpakket med nærende oljer, herunder mykgjørende mandelolje og hydrerende argan olje, som begge er rike på antioksidanter og vitamin A, C & E. Etterlater et friskt og glødende resultat. Det er ingen parfyme i oljen, kun naturlige dufter fra de naturlige oljene.

Varm ett par dråper i håndflaten og klapp forsiktig på renset hud og på brystområde. Kan brukes alene eller sammen med din vanlige fuktighetskrem, morgen og kveld. For alle hudtyper og aldre.

– Og du ? For å feire nyheten får du nå 20% på oljen og hele rosa serien fra Skin Camilla Pihl i alle Vita butikker og på Vita.no frem til 20 august!

21 comments

Join the conversation
 • Erica - August 10, 2018 reply

  Yay! Denne skal jeg kjøpe asap <3 Grattis med enda et (mest sannsynlig) fantastisk produkt!

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Tusen takk Erica! <3 Krysser fingrene for at du vil elske den like mye som det jeg gjør. Klem Camilla 😀

 • Kaia Lisa - August 10, 2018 reply

  Kan denne brukes av gravide og ammende? 🙂

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Hei Kaja Lisa! Det kan den. klem Camilla <3

 • Kristine - August 10, 2018 reply

  Rosehip oil er min favoritt innen ansiktsoljer! Denne skal garantert testes!

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Så fantastisk hyggelig å høre! <3 Jeg ELSKER den!

 • Lene - August 11, 2018 reply

  Hei. Hvordan kombinerer du denne sammen med serumet? Føler det blir litt mye produkter å ha på huden samtidig Gratulerer så mye med nytt produkt 🙂

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Hei Lene! Tusen takk! Oljen bruker jeg ved behov. Jeg liker å blande ett par dråper sammen med kremen mine eller bruke den alene på kvelden eller morgenkvisten . Den er og helt super å blande ett par dråper sammen med Over Night Sleep Mask. Og i kombo med serum så bruker jeg ofte serum, og ett par dråper av oljen etterpå. Klem Camilla 😀

 • Jeanette - August 11, 2018 reply

  Denne skal prøves 🙂 hvor er de fantastiske gule sandalene du hadde på shoot (insta story) fra? Fortsatt god helg

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Så hyggelig å høre Jeanette! jeg skulle gjeren svart deg på hvor de gule sandalene kommer i fra, men det husker jeg desverre ikke. Var en skatt som stylisten tryllet frem på shoot. Klem Camilla 😀

 • Hege - August 12, 2018 reply

  For et deilig produkt dette høres ut som! Kan jeg ellers spørre om hva som er dine favorittprodukter blant de ulike seriene dine? Jeg tror vi har samme hudtype (og samme alder).
  Glad søndag til deg <3

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Hei Hege! Jeg er jo så heldig at jeg lager mine egnen favorittprodukter så jeg elsker de alle og bruke de om hverandre! Si den jeg er 40 så bruker jeg serum, dag, natt og øyekrem fra sølvserien da den jobber aktivt med anti-age. jeg er også veldig glad i den nye olje og øyeserumet og dagkreme fra rosa serien. Også elsker masken mine . de bruker jeg 1-2 ganger i uken. Klem Camilla 😀

 • Cat - August 12, 2018 reply

  «Lysne hudtonen» – bleker den..?

  Camilla Pihl - August 13, 2018 reply

  Hei Cat! Oljen lysner mørke ringer/partier og jevner ut hudtonen. Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - August 13, 2018 reply

  Det høres helt nydelig ut! Jeg elsker å bruke oljer i ansiktet, det gjør så godt!<3

  http://siljealice.com

 • Solveig - August 13, 2018 reply

  Men altså – skjønner fint design, men jeg har rundet 40, bruker ennå ikke briller, men klarer ikke å lese hva det står på produktene dine – er syklig på å lese bruksanvisninger og nekter å dra frem forstørrelsesglasset ennå

  Camilla Pihl - August 14, 2018 reply

  Hei Solveig! Oljen kommer i en fin liten eske hvor alt av info tydelig står på. Klem camilla 😀

 • Linn - August 13, 2018 reply

  Gleder meg til å teste ut den nye roseship oljen, den høres bare helt fantastisk ut!

  Camilla Pihl - August 14, 2018 reply

  Så hyggelig å høre! Krysser fingrene for at den blir en favoritt på baderomshyllen din. Klem Camilla 😀

 • Mari - August 14, 2018 reply

  Hei, denne hørtes strålende ut. Vet du noe om hvordan oljen (og for øvrig flere av kremene dine) er i kombinasjon med andre hudpleieprodukter? Jeg bruker ZO, men er også en “succer ” for ansiktsolje og det har ZO lite av. Ha en super dag !

  Camilla Pihl - August 14, 2018 reply

  Hei Mari! Jeg er superfan av å kombinere produkter og oljen kan fint brukes sammen med andre merker. Klem camilla 😀

Join the conversation