hjemmelaget jordbæris


August 7, 2018


HJEMMELAGET JORDBÆRIS MED KOKOSVANN OG KOKOSSTRØ 

Så lenge sommeren er her vil vi spise is hver eneste dag! Og hva er vel bedre enn å lage en deilig hjemmelaget jordbær is av verdens beste norske jordbær? Oppskriften lager du på 1-2-3 og som vanlig litt på slump.

Du trenger:
Jordbær
kokosvann
Kokosflak

Blend sammen jordbær og koskosvann til du får en tynn grøtaktig konsistent, hell i en form og strø over med kokosstrø. Putt i fryseren over natten. Isen vil være veldig hard når den kommer ut av fryseren så det er lurt å ta den ut 10-20 minutter før du skal servere, hvis ikke funker det helt fint å servere slush også! Stø over med litt ekstra kokos for ekstra smak.

2 comments

Join the conversation
  • Silje Alice - August 8, 2018 reply

    Herlig! Norske jordbær er noe av det beste med sommeren, det er virkelig smaken av sommer!<3

    http://siljealice.com

    Camilla Pihl - August 8, 2018 reply

    Enig 😀

Join the conversation