En helt nydelig sommerdrink


July 30, 2018


DIGG SOMMERDRINK TIL VARME DAGER OG MORSOMME KVELDER

Oppskriften på denne fantastisk gode drikken har jeg fått av min fine venninnen Hannah Sophie. Fineste jenta både inni og utenpå! En sommerfresh drikk med mynte, ingefærøl og hylleblomst. Så sjukt god!

Du trenger:
0,5 dl ingefær rochester
0,5 dl hylleblomst
1 dl vann
Frisk mynte
Lime
Isbiter

Putt alt i en blender og hell i de fineste glassene du har. Smaker så godt!

11 comments

Join the conversation
  • Silje Alice - July 30, 2018 reply

    Sinnssykt fine drinkglass! 😀 <3

    http://siljealice.com

    Camilla Pihl - August 1, 2018 reply

    Er så glad i de! <3

  • Ingrid - July 30, 2018 reply

    Det både ser delikat ut og høres deilig ut. Lekkert og hyggelig å servere og bli servert i fine glass. It’s all in the details!

    Sommerhilsen fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

    Camilla Pihl - August 1, 2018 reply

    -Også smaker det så godt også!

  • Julie - July 31, 2018 reply

    Kan du lage et innlegg hvor du viser leiligheten din – hvordan den ser ut? Jeg skal flytte ut og trenger gjerne litt inspirasjon!:) Lurer også på hvordan du bruker krystallene dine i interiøret (har selv kjøpt meg noen):-))

    Camilla Pihl - August 1, 2018 reply

    Hei Julie! Leiligheten ligger som regel i bakgrunnen på bilder både her og på min instagramkonto, men kanskej jeg skulle tatt en liten housetour snart? Eget innlegg om krystallene mine kommer. Lykke til med flytting! Klem camilla 😀

  • Gro - August 1, 2018 reply

    Nam! 🙂 Er ingefær rochester noe man får kjøpt på butikken? Ikke hørt om det før 🙂

    Camilla Pihl - August 1, 2018 reply

    Hei Gro! Du finner det på helsekost. Klem Camilla

    Camilla Pihl - August 1, 2018 reply

    Det er en spesiell type ingefærøl, men du kan fint bruke ett annet merke også. Bar det at denne er ekstra god! Klem Camilla 😀

    Gro - August 1, 2018 reply

    Takk for svar søte 🙂

  • Linn - August 3, 2018 reply

    Hei Camilla, hvor er de fine glassene fra?

Join the conversation