Today’s Office style


June 21, 2018


A DREAM DOESN’T BECOME REALITY THROUGH MAGIC

Dagene er lange om dagen, men sånn blir det i perioder. Og tiden før sommerferie er alltid ekstra travle for min del da masse deadlines skal nås og ting må planlegges før høsten kommer. Jeg føler meg så heldig som jobber med så mange fantastiske prosjekter og dere, høsten kommer til å bli magisk gøy!!!! Jeg har så mange overraskelser jeg skal dele med dere i månedene fremover.

Jeg elsker og at jeg har fått ett CAMILLA PIHL COMPANY headquarter! Forløpig har jeg kun en sofa, ett bord tekanne og kopper. ( Og sjukt mange krystaller!) I går kom møtebordet også drypper det litt på med møbler i løpet av sommeren. Tipper jeg er oppe og står 100% i august, men jeg elsker å jobbe her allerede. Det kommer til å spare meg så mye tid å ta møter her fremover! Skal selvsagt at dere med på en “office tour” når alt er oppe og står!

10 comments

Join the conversation
 • Ingrid - June 21, 2018 reply

  Kontoret ditt ser så fint ut allerede med med nydelige, rolige og avdempede farger. Skjønner godt at du trives der, så er det jo litt enklere når du er sjefen og kan bestemme selv uten å ta hensyn til noen.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 • Cornelia - June 21, 2018 reply

  i love your blog ….you look always so beautiful!can i ask you where your sweater is from?

  Camilla Pihl - June 22, 2018 reply

  Hi Cornelia! It’s from Ganni 😀 Hugs Camilla

 • Silje Alice - June 22, 2018 reply

  Åh, jeg gleder meg til å se! Det er uansett veldig hyggelig å jobbe og sysle på det nye kontoret, selv om det ikke er 100% oppe å går enda, bare hele viben må vært ekstra gøy og stas! 😀

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - June 22, 2018 reply

  Elsker å være her! Vil flytte inn! Ha ha! 😀

 • Jennie - June 22, 2018 reply

  Vart kommer den otroligt fina lampan ifrån? 😀

  Camilla Pihl - June 22, 2018 reply

  Hei Jennie. den kommer fra Vitra! https://www.oslodeco.no/produkt/vitra-akari-light-stalampe-10a Klem Camilla 😀

 • Kristin - June 22, 2018 reply

  Hei Camilla! Ditt nye sted ser så nydelig ut!! Hvor er de fine sandalene du har på deg på bildet fra?

  Camilla Pihl - June 25, 2018 reply

  Hei Kristin! Tusen takk, koser meg så mye på kontoret, nesten så jeg vil flytte inn! ha ha. Sandalene er fra Isabel Marant! Klem Camilla

 • Victoria - June 23, 2018 reply

  Hei Camilla!

  Jeg følger deg på instagram og lurer veldig på hvor de sorte stolene på kontoret ditt er i fra? Vi kunne så gjerne tenkt oss noen like.

  Håper du har anledning til å svare 🙂

Join the conversation