Things I like no 75


June 13, 2018


GLITTER PÅ NEGLENE!

Jeg er svak for alt som glitrer, jeg liker å ha det rundt meg rett og slett . Akkurat nå elsker jeg å ha glitter på neglene. Når solen treffer glitteret så minner det meg om sjø og sommer. Du vet hvor fint det er når man sitter på ett svaberg og titter ut på sjøen, så treffer solstrålene vannet og skaper det mest magiske glitrende lyset. Det minner det meg om.

Glitter kan og lett bli feil, litt for snuppete og jeg liker det så naturlig som overhodet mulig. Bruker derfor kun ett lett lag over neglene også holder jeg hår og sminke naturlig som en fin kontrast.

Lakken har jeg kjøpt på H&M for lenge siden, men tipper den fortsatt finnes. den er ekstra fin da det er forskjellig størrelse på glitteret!

4 comments

Join the conversation
 • Ragnhild Vatle Tangen - June 13, 2018 reply

  Det er kjempe lekkert gjør det mye selv. Men det som også er veldig vakert til sommer brune hender er korallrød neglelakk med et enkelt lag med gul glitter over. Den samme du har på deg her fra H&M bare i gull.
  Foresten den perlelaken du anbefalte for lit siden er bare helt nydelig. Renn og elegant med liten flørt i seg. Helt perfekt for sommeren og Parga (Hellas) det jeg er nå. Tusen takk for tips haven nydelig kveld. Sender deg masse god energi og kjærlighet. ❤️

  Camilla Pihl - June 14, 2018 reply

  Hei Ragnhild! ikke sant den er helt nydelig fin! <3 Kos deg på ferie, jeg skal teste ut gull glitter neste gang! klem camilla 😀

 • Silje Alice - June 14, 2018 reply

  Superfin! Jeg er veldig fan av glitterneglelakk, det er barnslig fint synes jeg! 😀 <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - June 14, 2018 reply

  samme her! <3

Join the conversation