Crystals and green tea


June 12, 2018


THE FIRST CUP OF TEA IN MY NEW OFFICE!

I går kom første leveranse av møbler til det nye kontoret mitt,og det blir så fint! Jeg er nok ikke helt på plass før etter sommeren, men jeg har en sofa, ett bord, kopper og en tekanne så jeg er i gang med å bruke mitt nye kreative fristed allerede! Tok min første kopp med te på kontoret i går og får helt sommerfugler i magen av hvor bra sted det er!

Som dere vet så liker jeg å omgi meg med krystaller så i går hoppet jeg på sykkelen og gikk til innkjøp av noen nye fine som skal spre ekstra gode vibber på kontoret. Når alt er klart så tenkte jeg å lage en liten “housetour” for dere, men frem til det så får dere litt drypp etterhvert som ting kommer på plass!

 

 

14 comments

Join the conversation
 • Malin - June 12, 2018 reply

  Vart köper du kristaller i Oslo?

  Camilla Pihl - June 12, 2018 reply

  Hei Malin. Laget en liten guide her http://www.camillapihl.no/2018/05/15/camillas-crystal-guide/ 😀

  Malin - June 12, 2018 reply

  Åh! Tack

  Camilla Pihl - June 12, 2018 reply

  <3

 • Anita - June 12, 2018 reply

  Guuud, så fint, Camilla!✨ Dette blir nydelig, gratulerer!✨ Jeg lurer på hvor kannen og koppene er fra jeg da, kjenner jeg MÅ HA et slikt sett selv

  Camilla Pihl - June 14, 2018 reply

  Tusen takk Anita! Det kommer til å bli skikkelig fint her når alt kommer på plass. Akkurat nå har jeg kun en sofa og ett bord, men elsker å være her! <3 serviset finner du hos Oslo Deco. Klem Camilla 😀

 • Samira - June 12, 2018 reply

  Gratulerer så mye med nytt kontor Camilla! Ser for meg at det blir Oslos vakreste hovedkvarter og kontor! <3

  Camilla Pihl - June 12, 2018 reply

  Tusen takk Samira! <3 Gleder meg til å vise når det er helt ferdig. Klem Camilla

 • Nina - June 12, 2018 reply

  Så lekkert:) Og for en nydelig krystall! Må ha en ny nå kjenner jeg;) Gleder meg masse til å se flere bilder, du er jo helt rå på å få det fint og hyggelig rundt deg. Men hvor er kopper og kanne fra? Sånne må jeg nok unne meg:)

  Camilla Pihl - June 14, 2018 reply

  Tusen takk Nina! det kommer til å bli skikkelig fint her når alt er på plass! <3 Serviset er fra Royal Copenhagen via Oslo Deco. Klem Camilla 😀

 • Anita - June 13, 2018 reply

  Så delikat og lekkert, gleder meg til du blir klar for å vise frem mer 🙂

  Camilla Pihl - June 14, 2018 reply

  -Og jeg gleder meg så til å vise når alt er klart! Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - June 13, 2018 reply

  Åh, elsker å se slike små drypp fra det nye kontoret ditt og gleder meg veldig til det kommer full housetour når alt er ferdig! 😀 <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - June 14, 2018 reply

  <3

Join the conversation