Get ready with me


June 8, 2018


GET READY WITH ME // ELLE FESTEN 2018

Jeg føler meg veldig heldig som har verdens fineste venner som hjelper meg å bli fresh før store fester! Og ekstra takknemlig er jeg for det på dager som dette hvor jeg helt ærlig føler meg litt sliten og overarbeidet! Jeg gikk fra og føle meg helt på bånn til å føle meg helt topp! Skikkelig Askepott dag, hjemme før klokken tolv var jeg og! Helt perfekt det!

 

21 comments

Join the conversation
 • Stine - June 8, 2018 reply

  Kjempe artig å følge med deg Hvor er det lekre glass skapet ditt på soverommet fra?

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  hei Stine! Så hyggelig å høre! Skapet er fra Ferm Living /Oslo Deco. Klem Camilla 😀

 • Eli - June 8, 2018 reply

  Du var sååå flott, kjempefin frisyre, og rett valg av kjole ( synes jeg ivertfall) flink de gutta der ass.

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Tusne takk! De er helt magsike! Føltes helt rett med en litt 90-tals inspirert hestehale. da ble hele antrekket litt mer lekent! <3

 • Eli - June 8, 2018 reply

  Å du Camilla, jeg må bare si en ting til, og det er at du ser så naturlig fin ut, ikke noe overdådig «barbie» er sikker på at du var flottest av alle! 🙂

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Tusen tusen takk Eli! Det blir jeg så utrolig glad for å høre! Klem Camilla 😀

 • M - June 8, 2018 reply

  Hvor er den kjolen fra som du har på deg mens du blir sminket?

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Hei M! Den er fra Days Like This. Klem Camilla 😀

 • Brumm - June 8, 2018 reply

  Åh du så helt fantastiske ut. Så enig, etter å ha sett et par snapper fra festen, at det er litt nok med alle de korte kjolene. Når det er sagt så ser du jo flott ut i kort også, men akt til sin tid. Så deg på flere snøbyger snappe og du var en av de lekreste. Nyt velfortjent helg og lad opp litt med din kjære

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Tusen tusen takk! <3 <3

 • Bente - June 9, 2018 reply

  Du er så flott Camilla 🙂 også så inspirerende 🙂

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Takk snille deg! <3

 • Frøydis - June 9, 2018 reply

  WOW så utrolig nydelig❤️Hva heter parfymen og hvilket merke er deg som du viser i videoen?Trenger en ny parfymelukt

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Tusne takk Frøydis! <3 Parfymen heter Eau Triple Tubereuse Du Mexique. Jeg kjøpte min i Paris. Klem Camilla 😀

 • Aurora - June 10, 2018 reply

  Hei, Camilla. Snart sommerferie og jeg lurte på om du kunne tenke deg å dele noen gode tips og triks til de av oss som skal ut å reise? 🙂 Hva er f.eks. dine «must haves» på lange flyturer? Tips for hvordan håndtere jet lag? – XO

  Camilla Pihl - June 10, 2018 reply

  Det er en kjempegod ide til ett innlegg Aurora! Det skal jeg prøve å få laget. Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - June 11, 2018 reply

  Gøy med video! 😀 Å føle seg som Askepott er definitivt ikke feil! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Martine - June 11, 2018 reply

  Utrolig fin øyenskygge! Vet du merke og farge?

  Camilla Pihl - June 12, 2018 reply

  Hei Martine! Tomas har ett skrin med en haug av skygger som han mkser og blander så akkurat hvilke han har brukt vet jeg desverre ikke. Klem Camilla 😀

 • Linda Maria - June 12, 2018 reply

  Hei Camilla! Du er alltid så nydelig, både til hverdags og til fest 🙂 Vet du hva slags merke det er på løshåret de brukte på deg? Det så så naturlig og fint ut! Er på jakt etter noen fine clip on 😉 Ha en fin dag!

 • Veronica - June 25, 2018 reply

  Hei
  Hvor er de nydelige skoene dine fra?

Join the conversation