It’s a Wrap in the studio


May 11, 2018


FUN FUN DAYS IN THE STUDIO

De av dere som følger meg på sosiale medier har sett at jeg har vært inne i ett studio med fantastiske mennesker de siste 2 dagene. Jeg har skutt kampanjebilder til noe gøy som jeg gleder meg så til å kunne vise dere! Jeg er så heldig å ha funnet meg ett knippe mennesker som gjør meg fresh og fin, noe som gjør jobben min forann kamera til en drøm! – Samt gir meg massive latterkramper!

Dagene kan bli lange på sett, men de fyller meg med så mye energi da jeg ELSKER jobben min på dager som dette!

Vi har forresten intervjuet mitt glam team til en video som kommer  hvor vi spør de kan dele  sine aller beste skjønnhetsknep når det kommer til hår og makeup, so stay tuned for tips fra de profesjonelle!

9 comments

Join the conversation
 • Anniken - May 11, 2018 reply

  Hvor er genseren din fra? Såååå fin! 🙂

  Camilla Pihl - May 13, 2018 reply

  Den er fra Holzweiler ! <3 Klem Camilla

 • Cecilie - May 12, 2018 reply

  Hei Camilla!
  Har fulgt med på bloggen din en stund, og vil bare si at du gir meg så mye inspirasjon! Jeg har hatt lyst til å prøve ut Skin Camilla Phil produktene en stund, og jeg tenkte jeg kunne spørre deg om litt hjelp 😀 Jeg bruker å rense huden og smøre med fuktighetskrem, og lurte på hvilke produkter du anbefaler for ei jente i 20 åra?

  Tusen takk på forhånd!

  PS: fortsett med det du gjør, for du gjør det veldig bra

 • Anette Andersen - May 12, 2018 reply

  Hei Hvor får man tak på den stilige Nike buksa di?

  Renate - May 16, 2018 reply

  Buksa er Nike Tech Fleece. Har samme selv i sort. Tror akkurat denne med sømmer foran og denne type lommer ikke finnes nå, men Nike, Zalando og Sportamore har samme buksen men den som er i år, med en lengre glidelåslomme på siden 🙂 Superdeilige bukser, anbefales!

 • Silje Alice - May 15, 2018 reply

  Det ser virkelig ut som du koser deg! Gleder meg til å se hva som kommer med tiden! 😀

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - May 15, 2018 reply

  Koser meg så mye på shoot! <3

 • gitte kollerup jensen - May 15, 2018 reply

  Skønne Nike bukser – hvor kan de skaffes 🙂

  Renate - May 16, 2018 reply

  Buksa er Nike Tech Fleece. Har samme selv i sort. Tror akkurat denne med sømmer foran og denne type lommer ikke finnes nå, men Nike, Zalando og Sportamore har samme buksen men den som er i år, med en lengre glidelåslomme på siden 🙂 Superdeilige bukser, anbefales!

Join the conversation