New Beauty Moisture Boost


April 23, 2018


//ANNONSE//

IT’S ALL ABOUT THAT MOISTURE, GLOW & K-BEAUTY!

Min nye fuktighetserie SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST passer alle hudtyper, alle aldersgrupper, og består av 6 innovative produkter som alle er tilsatt hyaluronsyre.

Hyaluronsyre har en unik evne til å binde fuktighet i huden, og øke hudens fuktighetsnivå. Bindevevet i huden inneholder naturlig hyaluronsyre, men med alderen avtar mengden. Dette reduserer hudens elastisitet, fasthet, og evne til å holde på og absorbere fuktighet. Dette fører igjen til rynkedannelse og andre aldringstegn.

Gjennomfuktet hud er i bedre stand til å absorbere aktive ingredienser. Derfor er det et «must» å passe på at huden får nok fuktighet. SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST serien gjennomfukter huden og gir skikkelig glød. Gi huden din en fuktighetsboost etter en lang og kald vinter, det fortjener den!

SKIN CAMILLA PIHL PINK GLITTER PEEL OFF MASK!  24k Gold Peel Off Mask har fått seg en ny rosa venninne. Den er metallic knæsj pink full av glitter, med hyaluronsyre, som i tillegg til å forebygge urenheter og rense tilstoppede porer, tilfører fuktighet til huden.

Masken stimulerer til cellefornyelse og fremhever en ungdommelig glød. I tillegg ser man helt fantastisk ut med den på.

SKIN CAMILLA PIHL ULTRA MOISTURISING GEL CREAM! All hud trenger fuktighet og denne gir deg nettopp det. En deilig fuktighetsgivende vannbasert gel krem med oppfriskende effekt, som på grunn av sin lette tekstur og konsistens absorberes enkelt og kjapt inn i huden.

Kremen er beriket med forbedrende og aldringsutsettende ingredienser som: perle-ekstrakt med sin glødende og fuktighetsgivende effekt, samt hyaluronsyre med sine unike fukt-bindende egenskaper. Perfekt å bruke som base før makeup da den etterlater huden frisk, myk og hydrert.

Kremen passer til absolutt alle hudtyper og aldersgrupper.

PS: Har du oljete/fet hud er det alltid anbefalt med en vannbasert lett gel krem.

SKIN CAMILLA PIHL OVERNIGHT FACE MASK!  En ansiktsmaske som gjør underverker for huden mens du sover. Når man sover er huden mer mottakelig for de aktive ingrediensene som tilføres, og virkningene av produktene som påføres maksimeres derfor mens man sover.

Masken “lukker inn” fuktighet og skaper en barriere, som bidrar til å danne et ytre beskyttende lag, samt kapsle inn produktene som påføres under, som for eksempel Skin Camilla Pihl Anti-Age Serum. Masken gjør at du våkner opp med en strålende, hydrert og uthvilt hud. Jeg kaller denne for “The Sleeping Beauty Mask”.

SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST FACIAL CLEANSING GEL! Min nye favorittrens fjerner grundig og effektivt makeup og annet overflatesmuss, samtidig som den tilfører huden fuktighet. Beriket med ingredienser kjent for sine forbedrende og aldringsutsettende egenskaper som: perle-ekstrakt med sin glødende og fuktighetsgivende effekt, samt sitrusekstrakter som fjerner døde hudceller.

Etterlater huden renset, forfrisket, beroliget og beskyttet mot frie radikaler. For alle hudtyper og aldre.

SKIN CAMILLA PIHL UNICORN SHEET MASK! Verdens søteste unicorn sheet mask inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og lotus ekstrakt, som gir huden et intenst fuktighetsboost. Full av antioksidanter og nærende ingredienser som gjør huden oppstrammet, beroliget og gjennomfuktet.

Sheet masks har en unik evne å tilføre næring og fuktighet dypt inn i huden, og er i tillegg praktiske da de kan brukes når og hvor som helst ettersom de ikke trengs å skylles av.

SKIN CAMILLA PIHL ULTRA MOISTURISING EYE GEL SERUM! Området rundt øynene er et av de mest sensitive områdene i ansiktet, og bør derfor få ekstra oppmerksomhet og pleie. Huden rundt øyepartiet er tynnere enn i resten av ansiktet, og har derfor andre behov. En god øyekrem med riktig balanse mellom fuktighetsgivende og nærende ingredienser vil kunne bedre mørke ringer og hevelse under øynene.

Beriket med hyaluronsyre tilfører dette øyegel serumet intens fuktighet, forbedrer mørke ringer fra tretthet og hovenhet, og glatter ut og forebygger fine linjer. Gir øyeblikkelig friskhet og fuktighet. Perfekt å bruke som base for makeup.

I likhet med resten av hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er Beauty Moisture Boost produktene selvsagt ikke testet på dyr, og er fri for parabener, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer.

40 comments

Join the conversation
 • Stine Marie - April 23, 2018 reply

  Så gøy!!! Gleder meg å prøve ut de nye produktene!! ❤️

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Så hyggelig å høre Stine Marie! <3

 • Caroline - April 23, 2018 reply

  er overnight masken gjennomsiktig eller har den farge til seg? Elsker produkter som gir fukt og glød, gleder meg til å prøve!

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Da vil du elske denne Caroline! Den har en delikat lys rosa farge. Klem camilla 😀

 • Lene - April 23, 2018 reply

  Så gøy! Må masken vaskes av med en gang man står opp? Eller funker denne mer som en “nattkrem”? Og øyeserumet, brukes denne under den øyekremen du kom med i høst? Eller som en vanlig øyekrem?

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Lene! Overnight Sleep mask trekker inn i huden som en krem og eventuelle rester skylles bort med vann på morgenkvisten. Den nye Eye gel serum er en lett øyekrem som trekker fort inn i huden og som gir masse fukt. Den bruke alene. Klem camilla 😀

 • Christine - April 23, 2018 reply

  Hei, kan man bruke alle produktene dine når man ammer?

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Christine. Det kan man. Klem Camilla 😀

 • Hanne - April 23, 2018 reply

  Så utrolig nydelig ny serie med produkterGratulerer så mye, gleder meg til å prøve de
  http://www.baksidenavmedaljen.com

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Tusen takk Hanne! Krysser fingrene for at du finner deg noen favoritter! klem Camilla 😀

 • norin - April 23, 2018 reply

  Weee! Så kult Camilla!

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  I know! <3 <3 <3

 • Anita - April 23, 2018 reply

  Gratulerer med ny serie! Jeg lurer på om det er mildere lukt på ansiktskremen i denne serien? Jeg er dessverre litt sensitiv på lukt og den ansiktskremen i sølvkrukke syns jeg luktet litt for mye. Veldig fornøyd med ansiktsrens og facescrub 🙂

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Anita! Tusen takk! Lukt er selvsagt smak og behag, men har bare fått positive tilbakemeldinger på lukten på moist serien. Den lukter rent og fresht! Klem Camilla 😀

 • Adele P - April 23, 2018 reply

  GRATULERER! Jeg vil prøve ALT✨

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Jippi! <3 <3 <3

 • Maia Reppe - April 23, 2018 reply

  Hei! Gleder meg til å teste nye produkter! Er så glad for at dine tidligere produkter ikke har hatt plast i seg, og regner med det fortsatt stemmer, selv om det nå er glitter i produktene?

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Maia Reppe! Så hyggelig å høre. det er ikke plast i i Moist serien, men glitter i Pink Peel Off Mask. Klem camilla 😀

 • Malin - April 23, 2018 reply

  Gratulerer Camilla! Gleder meg til å prøve disse rosa godbitene 😀

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Så hyggelig å høre! Tusen tusen takk! <3

 • Samira - April 23, 2018 reply

  WOOOW <3 Gratulerer 🙂 Gleder meg til å teste <3

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Så hyggelig å høre Samira! Da håper jeg du finner deg noen nye favoritter! Klem Camilla 😀

 • Rikke - April 23, 2018 reply

  Hei. disse produktene har jeg så lyst til å prøve. lettere å gjøre rutinen med produkter som ser inspirerende ut også 🙂 men, har du alkohol i produktene dine? hvis det er det får jeg ikke prøvd dem 🙁

 • Victoria - April 23, 2018 reply

  Så herlige produkter!! Er veldig spent på å høre litt mer om hvordan de kan kombineres med alle de tidligere produktene dine 🙂

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Victoria. Alt kan kombineres. Klem Camilla 😀

 • K - April 23, 2018 reply

  HEI! hvor finner jeg ingredienslisten på disse produktene? står ikkke på vita sin side:(

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei K. Alle ingredienser står på forpakningen. Klem Camilla 😀

 • Aline - April 23, 2018 reply

  Synes det bør komme kit/reisestørrrelse på produktene så man kan teste de ut…

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Aline! tar med ønsket ditt videre til teamet mitt. Klem Camilla 😀

 • Ane - April 23, 2018 reply

  Hei,
  Jeg synes rensekrem i sølvserien svir veldig i øynene, er denne rensegelen mildere?

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Ane! den nye cleansing gel’en er laget for å fjeren makeup , også på øynene så den svir ikke. Klem camilla 😀

 • Ida - April 23, 2018 reply

  Hei! Er det testet på dyr?

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Hei Ida 🙂 I likhet med resten av hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er Beauty Moisture Boost produktene selvsagt ikke testet på dyr, og er fri for parabener, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer. Klem Camilla

 • Erica - April 24, 2018 reply

  Perfekt med en skikkelig god fuktighetsserie etter en ordentlig lang og kald vinter. Min tørre hud trenger dette nå! Gleder meg til å prøve – spesielt øyeserumet og overnightmasken. Gratulerer igjen med en (mest sannsynlig) fantastisk ny hudpleieserie

  Camilla Pihl - April 24, 2018 reply

  Så hyggelig å høre Erica! Da håper jeg du får noen nye favoritter! klem camilla 😀

 • Vi - April 24, 2018 reply

  Hva tenker du om at du lanserer maske med glitter samme dag som «Planet plast» på NRK oppfordrer alle til å droppe glitter? Siden det er miljøskadelig.
  Utfordrer deg til å svare på dette i stedet for å slette alle kritiske spørsmål.

 • Lotte - April 24, 2018 reply

  Så dumt at det er glitter i masken, men det er kanskje ikke like ille når den skal kastes i søpla og ikke skylles av? Jeg styrer unna alt av glitter, men vil gjerne prøve rens og krem, ser ut som gode produkter 🙂

 • Silje Alice - April 24, 2018 reply

  Gratulerer så mye med helt ny, rosa hudpleieserie! 😀 Fantastisk gøy og den unicorn sheet face mask er det søteste jeg har sett på lenge! Jeg synes det er kjempebra at alle produktene dine er fri for dyretesting!<3<3<3

  http://siljealice.com

 • Marianne - April 30, 2018 reply

  Gratulerer med tilskudd til Skin serien!
  Jeg elsker alle produktene og nå skal jeg selvsagt teste disse! Siden det ikke er med noen egen nattkrem og overnight masken brukes 2-3 ganger i uken. Hva anbefaler du å bruke de andre nettene?

  Camilla Pihl - April 30, 2018 reply

  Hei Marianne! Tusen takk! <3 Du kan fint bruke den nye fuktighetskremen på natten også. Selv bruker jeg Skin camilla Pihl Anti-age serum og Skin Camilla Pihl Anti-Age Night cream på kvelden. Nå vet jeg ikke om du trenger anti-age enda, men om du er 25 pluss er de helt fantastiske . Klem Camilla 😀

Join the conversation