Where I stayed


April 16, 2018


WHERE I STAYED IN STOCKHOLM

Det finnes en rekke bra hoteller i Stockholm, selv bor jeg ofte på Grand Hotell. Ett klassisk hotell som ligger like ved vannet. Og det er en av grunnene til at jeg liker å bo der. En annen ting jeg liker er at de har en fantastisk digg spa i kjelleren som man får benytte seg av gratis når man er gjest på hotellet. Super digg varm pool, steam room og sauna. Perfekt sted å runde av etter en hektisk dag. Også har de fine lysekroner på rommene, og en veldig veldig fin bar med det fineste taket hvor jeg liker å ta møter. Anbefales!

7 comments

Join the conversation
 • Jannicke - April 16, 2018 reply

  Hei:-) ett spørsmål litt off topic, men lurte på om du vet om det kommer noe tillegg som toll el hvis man bestiller fra Anine bing sin nettside? Jeg vil bestille den brune nett/vesken du hadde, men skulle gjerne visst om prisen som stør der er det man betaler, eller om det kommer masse i tillegg. Håper på svar!

  Camilla Pihl - April 16, 2018 reply

  Hei Jannicke. Jeg har bestilt en del fra Anine og det kommer desverre alltid en kjedelig regning på toll i etterkant. Klem Camilla 😀

 • Jannicke - April 16, 2018 reply

  Tusen takk for svar

  Camilla Pihl - April 17, 2018 reply

  En glede!

 • Silje Alice - April 17, 2018 reply

  Takk for tips, det hørtes ut som et herlig hotell og superdeilig med gratis spa! 😀 <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - April 19, 2018 reply

  <3

 • Mette - May 7, 2018 reply

  Hei Camilla! Takk for dine herlige inspirerende sider. Jeg reiser til Stockholm til helgen, skal på på Miss Clara. Har du noen tips til restauranter? Lunch og middag? Gjerne avslappende steder, trenger ikke være lux. På forhånd tusen takk:) Mette ☀️

Join the conversation