NÅ FÅR DU 25 % RABATT


April 11, 2018


 KAMPANJEDAGER PÅ SKIN CAMILLA PIHL OG 25% RABATT PÅ ALLE PRODUKTER!!

Nå er det kampanjedager på SKIN CAMILLA PIHL i alle Vita butikker i hele landet og på Vita.no hvor du får 25 % rabatt på absolutt alle produktene i serien! Så har du en favoritt eller to kan du nå fylle opp baderomsskapet med dine favoritter!

Tilbudet varer frem til 22 april og gjelder hele gull og sølvserien!

Har du du testet forresten testet  24K Gold Collagen Face Mask!? Masken er perfekt dersom du har tørr hud da den tilfører huden intens fuktighet, glød og øker hudens elastisitet. Masken er beriket med nærende ekstrakter som lysner og minsker synlige aldringstegn på 1-2-3. Den perfekte quick fix for mykere, glødende og strammere hud. Mitt triks er å smøre inn huden med det fantastiske produktet som ligger i pakken før du legger på masken for en ekstra fuktighets boost.

4 comments

Join the conversation
 • Silje Alice - April 11, 2018 reply

  Jeg skal i hvert fall gi bort et par deilige ansiktsmasker i bursdagsgave til noen heldige denne måneden! 😀 <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - April 11, 2018 reply

  <3<3<3

 • Karianne - April 19, 2018 reply

  Hei Camilla,
  Jeg har nå begynt å bruke hud serien din og er veldig fornøyd så langt! Hadde bare lyst til å komme med to ønsker om du tenker å videre utvikle serien. Det ene jeg ønsker meg er at du deler opp så det er en serie for fet hud (som min hud som trenger minimalt med fukt) og en for tørr hud. Ønsker meg også at den daglige rensen lukter litt mindre såpe… (ok ikke så veldig viktig assa, men er nå et ønske uansett). Da fikk du en liten tilbakemelding fra en fornøyd forbruker. Ha en strålende dag i solen!
  Karianne 😉

  Camilla Pihl - April 19, 2018 reply

  Hei Karianne! <3 Tusen takk for tilbakemelding. Det tar jeg med meg på neste Skin Camilla pihl møte! -Og fantastisk hyggelig å høre at du er fornøyd! Klem Camilla 😀

Join the conversation