My phone got a makeover


April 10, 2018


MY PHONE JOINED THE MONYAY CLUB

Dere vet at jeg elsker alt som er av cuteness overload! Det gir meg så masse glede og energi i hverdagen og omgi meg med søte små ting! Min venninnen Josefin i Sverige har det på samme måte og startet for derfor sin helt egen webshop med cuteness! MonYAY club heter den og der får du blant annet tak i disse fantastiske klistremerkene som jeg har bombadert telefonen min med! ELSKER hvordan den ser ut nå!

Favoritten min er “FUCK IT” klistremerket. Ett bra mantra i hverdagen for å ikke ta alt så seriøst og la småting forsure og oppta plass i sinnet!

5 comments

Join the conversation
 • Skogfrue - April 11, 2018 reply

  Haha, jeg trenger også sånn. Helt definitivt. Fuck it all! 😀

  Camilla Pihl - April 11, 2018 reply

  Ha ha ha! Ja 😀

 • Silje Alice - April 11, 2018 reply

  ELSKER det! 😀 Jeg er stor fan av morsomme mobildeksler og synes din variant var riktig herlig! 😀 <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - April 11, 2018 reply

  Det er så gøy! 😀

 • Kristine - April 11, 2018 reply

  Hei! Hvor er vesken fra?

Join the conversation