20% på SKIN CAMILLA PIHL


March 12, 2018


NÅ FÅR DU 20% PÅ HELE SØLVSERIEN FRA SKIN CAMILLA PIHL

Akkurat nå får du 20 % på hele anti-age serien fra SKIN CAMILLA PIHL ! Så dersom du vil sikre deg noen av dine favoritter til en god pris eller teste noe nytt så er dette en gyllen anledning. Kanskje ingen overraskelse at jeg sverger til denne serien og bruker den daglig!

Hver eneste dag starter jeg dagen min med Skin Camilla Pihl rens, serum, dagkrem og øyekrem. På kvelden kjører jeg samme regime, men bytter ut dagkremen med nattkrem som er enda rikere og som jobber aktivt med huden mens jeg sover. Skin Camilla Pihl scrub bruker jeg 2-3 ganger i uken og maskene etter behov, men jeg prøver å holde av hver søndag til en liten hjemme spa dag!

 

Og du er huden din litt tørr om dagen kan jeg anbefale serumet på det varmeste morgen og kveld under kremen dine. Det er helt magisk Du kan lese mer om serumet her.


Skryt fra fornøyde Skin Camilla Pihl Anti-Age serumbrukere!

Du finner serumet og hele SKIN CAMILLA PIHL  serien eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og hos VITA.no 

7 comments

Join the conversation
 • Ingrid - March 12, 2018 reply

  Hvor legne varer tilbudet? <3

 • Silje Alice - March 13, 2018 reply

  Herlig! Det er kjempeflotte gaver også!:D <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - March 13, 2018 reply

  <3 <3

 • Mathilde - March 19, 2018 reply

  Hei, jeg sliter med urenheter, tørr og sensitiv hud. Jeg har nå startet på ISO behandlingen, og huden min er veldig tørr og rød. Jeg bruker til vanlig Elixir, men jeg bruker minst fire forskjellige produkter derfra og selvom jeg er kjempe fornøyd med merket, så er det litt dyrt for produktene. Hvilke produkter ville du anbefalt for min hudtype fra din serie, jeg skulle gjerne fått litt mer glød også :))

 • Camilla Pihl - April 3, 2018 reply

  Hei Mathilde! Nå vet ikke jeg hvor gammel du er, men er du over 25 så vil jeg anbefale deg hele sølvserien min. Jeg bruker serum, dagkrem, nattkrem og øyekrem hver eneste dag også er Gold collagen sheet masken min helt genial når huden trenger litt ekstra glød! Klem camilla 😀

 • Line - April 5, 2018 reply

  Skal handle på vita.no nå, men gjelder ikke rabatten lenger Det blir så dyrt når jeg trenger «alt»

  Camilla Pihl - April 6, 2018 reply

  Hei Line! Det starter en ny kampanje på mandag. Klem Camilla 🙂

Join the conversation