Morgenstund & Fuglekvitter


February 13, 2018


VINTER UTE , VÅR INNE OG NY FIN BEROLIGENDE APP

Ute laver snøen ned, men inne i stuen min er det full vårstemning med nysprunget magnolia og fuglekvitter! Ja du leste riktig, fuglekvitter!  Med app’en Noisli kan du fylle hjemme ditt med naturlyder. Noe jeg synes er helt fantastisk beroligende! Jeg sverger den lyden får deg i godt humør!

4 comments

Join the conversation
 • Silje Alice - February 13, 2018 reply

  Enig! Naturlyder som fuglekvitter, rennende vann, vind, regn, etc, er utrolig fint og beroligende å høre på! Her hjemme lukker jeg opp vinduene og får fuglekvitterene og andre godlyder rett inn i stuen!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - February 13, 2018 reply

  Det gir meg skikkelig vår stemning! <3

 • Kari - February 13, 2018 reply

  Takk for tips om app. Var akkurat det jeg trengte i dag etter en lang arbeidsdag. 🙂

  Camilla Pihl - February 14, 2018 reply

  Så fantastisk å høre! <3 Husk å pust! Klem Camilla 😀

Join the conversation