Oh happy Days


February 9, 2018


EN HELT SPESIELL FREDAG!

Jeg går inn i helgen med ett ekstra stort smil om munnen for i dag lanserer SKIN CAMILLA PIHL i Finland sammen med Oletkaunis.fi og jeg er så stolt!  Første landet utenfor Norge, og nå jobber vi hardt med å få det ut til enda flere! Hele helgen handler om Skin Camilla Pihl for min del! Jeg har en stor presentasjon for 600 Vita ansatte som jeg sitter og forbereder akkurat nå.

Og du, ikke glem at morsdag og Valentines Day er rett rundt hjørnet. Da er det lov å ønske seg noe litt ekstra, og litt god egenpleie er aldri feil. Klikk deg inn her for å shoppe eller hinte til din bedre halvdel om dine SKIN CAMILLA PIHL favoritter!

4 comments

Join the conversation
 • Elisabeth - February 9, 2018 reply

  Hvilken str i jakken har du?:) akkurat bestilt den!:)

  Camilla Pihl - February 12, 2018 reply

  Hei Ellisabeth! den er superfin! Jeg har den i størrelse 34. Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - February 12, 2018 reply

  Åh, så spennende! Gratulerer så masse med å ha lansert Skin Camilla Pihl utenfor Norges grenser, det er kult det! 😀 Jeg heier på deg!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - February 12, 2018 reply

  Det er helt fantastisk kult! <3 <3 Tusen takk! klem camilla 😀

Join the conversation