BACK IN STOCK


January 9, 2018


30%PÅ SKIN CAMILLA PIHL DAY CREAM

Det er så fantastisk hyggelig å se hvor mange av dere som fikk SKIN CAMILLA PIHL under juletreet i år! Vi gikk helt tom for dagkremen før jul og jeg vet at mange av dere har ventet på at den skulle komme inn på lager igjen! Nå er den på plass i butikkhyllene igjen i alle Vita butikker i hele landet og på Vita.no, og frem til 20 januar gir vi deg 30% på dagkremen!

SKIN Camilla Pihl Anti-Age Day Cream er en lett anti-age dagkrem med solfaktor 15, som gir dyp næring og beskyttelse gjennom hele dagen. Dagkremen inneholder den aktive ingrediensen TCR3®, som er med på å forlenge cellenes levetid, hvilket gjør at huden både ser og føles yngre, mykere og mer glødende. Formuleringens lette tekstur gjør at kremen trekker raskt inn i huden og er perfekt å bruke som base for make-up.
Skulle huden trenge ekstra fuktighet så anbefaler jeg å bruke SKIN CAMILLA PIHL anti-age serum under.

11 comments

Join the conversation
 • Luisa - La Mar - January 9, 2018 reply

  Har hørt så mye bra om produktene dine! Jeg har bare prøvd maskene til nå og elsker dem, ikke umulig at jeg prøver kremene også etterhvert, må bare tømme det jeg har først 🙂 Håper du har en fin dag <3

  xoxo http://la-mar.no

  Camilla Pihl - January 10, 2018 reply

  Hei Luisa! Så hyggelig å høre 😀 Håper du blir like fornøyd om du bestemmer deg for å prøve kremene også! Ønsker deg en fin dag. Klem Camilla

 • Line - January 9, 2018 reply

  Hei Camilla,
  Topp hudpleie du har laget. Kan jeg komme med ett forbruker ønske ? Travel size ! Det hadde vært toppers. Beholderne er flotte på badehyllen men plass krevende på reise. Vil gjærne ha med kremene , serum og en rens på tur i håndbagasjen . Håper det er en ide 🙂 uansett feiende godt serum!

  Camilla Pihl - January 10, 2018 reply

  Hei Line! Tusen takk for så fine ord om SKIN CAMILLA PIHL. Det er notert 😀 Klem Camilla!

 • Vibeke - January 10, 2018 reply

  Hei! Har kjøpt din peel-off-maske, skrubb, leppemasken og ansiktsmaske med dyremotiv. Jeg kjøpte alt etter å ha sett så flotte tilbakemeldinger fra andre forbrukere. Jeg elsker både skrubben og ansiktsmasken. Har ikke prøvd leppemasken, men alt lover bra. Det jeg savner er hvordan man får best mulig resultat av peel-off-masken? Jeg bruker den etter jeg kommer ut av dusjen da det åpner porene, men likevel syns jeg ikke den lever opp til forventningene jeg fikk etter å ha lest alle tilbakemeldingene. Har du noen steg-for-steg-tips? Kan hende produktet er kjempebra, men ikke fungerer på meg altså! Alt det andre jeg har prøvd fra merket ditt er jo fantastisk 🙂

  Team Skin Camilla Pihl - January 11, 2018 reply

  Hei Vibeke. Tusen takk for din tilbakemelding!! <3 Anbefaler deg å først rense huden og deretter skrubbe den, slik at du påfører peel off masken på renset hud. Huden skal alltid renses før den eksfolieres (peel off/skrubb), da rensen gjør forarbeidet. Bruk gjerne masken 2 ganger i uken over en lenger periode, for å se om den kan ha bedre effekt. Husk å tilføre huden masse fuktighet etter eksfoliering av huden. Når døde hudceller og annet smuss ikke tilstopper porene er huden mer mottakelig for nærende ingredienser og de trekker raskere inn i huden. Det er derfor en ypperlig anledning å tilføre ekstra næring etter å ha renset huden med peel off / ansiktsskrubben.
  xx Team Skin Camilla Pihl

 • Ranveig - January 10, 2018 reply

  Er enig, produktene dine er helt toppers. Elsker spesielt rensen din, ikke vært borti maken Har de fleste produktene, men mangler dagkrem og serum. Et spm ang eyekremen. Synes den kommer i for stor krukke, får ikke brukt opp alt før den går ut på dato. Åpnet varer den jo ikke mer enn 6 mnd. Bare et lite tips til mindre krukke

  Team Skin Camilla Pihl - January 11, 2018 reply

  Hei Ranveig! Tusen takk for fine ord <3 Takk for din tilbakemelding!
  Ett tips kan være å oppbevare øyekremen i kjøleskapet og påføre den i hele ansiktet eller bruke den som en ansiktsmaske de dagene du føler huden er ekstra er ekstra hoven eller sliten. Øyekremen kan virke de-puffing i hele ansiktet, da den inneholder essensen Eyeseril®, som har anti-svellende og anti-hevelse effekt.
  xx Team Skin Camilla Pihl

 • Rebecca - January 10, 2018 reply

  Hei Camilla!
  Jeg har hittil prøvd Eye pads og gullmaske Peel off. Jeg elsker de!
  Tenkte å teste ut kremene etterhvert også.
  Men så lurer jeg litt på, hva er dine favoritter i badekaret? Et innlegg om en perfekt hjemmespa med masse badekar tips hadde vært helt supert. Jeg er innom bloggen så og si daglig og elsker alt du kommer med. Julekalenderen var magisk og jeg håper virkelig du gjør det neste jul også!
  Store klemmer!

 • Rebecca - January 10, 2018 reply

  Det er utsolgt på nettet allerede 🙁 Vet du når de kommer inn på lager igjen? Kjøpte serumet før jul, og har ansiktsrensen 😀

  Team Skin Camilla Pihl - January 11, 2018 reply

  Hei Rebecca! Så hyggelig at du liker produktene så godt <3 Vita har fått påfyll fra oss, så de fyller nok opp nettbutikken veldig snart! Eventuelt kan du gå inn her: https://www.vita.no/skin-day-cream-50ml klikk på "velg butikk" (rett over "klikk og hent knappen") og se hvilke butikker som har dagkremen inne på lager. Håper du får tak i den <3
  xx Team Skin Camilla Pihl

Join the conversation