Hello Quinoa Breakfast Bowl


January 8, 2018


SI HEI TIL MIN NYE FROKOSTFAVORITT

Her hjemme forbinder man nok Quinoa mest som tilbehør til middagsretter eller som tilskudd i salater, men det er supergodt til frokost også! Kok quinoaen opp som vanlig kvelden før og bruk den istedenfor søte frokostblandinger på morgenkvisten.

Her på Bali starter jeg ofte dagen med en Quinoa Bowl med Avokado, jordbær og ristede mandler med mandel melk. Blandingen høres kanskje litt fremmed og rar ut, men dette er helt fantastisk godt og mettende!


I tillegg er quinoa stappfull av næringsstoffer, innholder ikke gluten og har ett høyt innhold av proteiner så dette er fantastiske for kropp å få i seg

8 comments

Join the conversation
 • Luisa - La Mar - January 8, 2018 reply

  Så lurt! Jeg elser quinoa, og blir så glad av at det er så næringsrikt fordi det er så digg!

  xoxo http://la-mar.no

  Camilla Pihl - January 8, 2018 reply

  skikkelig skikkelig yum!! 😀

 • Anita - January 8, 2018 reply

  Jeg spiser ofte quinoa til frokost. Jeg pleier å ha litt kanel, kardemomme og ingefær i vannet når jeg koker den. Jeg lager en stor porsjon som jeg spiser utover uken 🙂 Banan og blåbør er godt til!

  Camilla Pihl - January 9, 2018 reply

  Yumm! <3

 • Erica - January 8, 2018 reply

  NAM – dette hørtes sabla godt ut 😀

  Camilla Pihl - January 9, 2018 reply

  Må prøves Erica! 😀

 • Lise - January 8, 2018 reply

  Det hadde jeg nesten helt glemt! Laget en gang en quinoa bowl ved å koke quinoa i mandelmelk med kanelpinner og litt salt. Hadde på mandler, kokosflak og en halv avokado. Høres så rart ut men det var kjempegodt!

  Camilla Pihl - January 9, 2018 reply

  Nam! Det må testes! 😀

Join the conversation